Show

Komentari 25

Elizabeth kopirala Doru Pleško: 'Znala sam da mi je poznato...'

Elizabeth kopirala Doru Pleško: 'Znala sam da mi je poznato...'

Zacero nije bila sasvim originalna oko svog nastupa 'na kiši'. Prošle godine u polufinalnoj emisiji 'Supertalenta', gledali smo gotovo identičnu izvedbu Antonije Dore Pleško...

Riječanku Elizabeth Zacero (20) članica žirija Martina Tomčić (43) prozvala je 'Pepeljugom' te joj je poručila da mora 'jako zapeti' za polufinale showa 'Supertalent'. Iako je imala bajkovit nastup uz efekt kiše dok je pjevala 'Never Enough' iz mjuzikla The Greatest Showman, Elizabeth sinoć nije prošla dalje. 

- Mislim da ti je pao težak kamen sa srca kad je bio kraj pjesme - zaključila je Maja Šuput (39) te rekla da joj je izvedba bila dobra.

Međutim, Elizabeth nije oduševila Martinu Tomčić (43) koja je od nje puno više od očekivala. 

- U audicijskom dijelu donijela si jednu energiju toliko drugačiju, autentičnu... Sada sam očekivala da će se dogoditi jedna eksplozija emocija i u jednom trenutku sam uplašila Janka jer sam rekla 'ajde'. Ti ovu pjesmu nisi osjećala - oštra je Martina. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Međutim, nije bila sasvim originalna kakva je trebala biti budući da se borila za prolazak u finale. Prošle godine u polufinalnoj emisiji 'Supertalenta', gledali smo gotovo identičan nastup Antonije Dore Pleško (19) uz efekt kiše na stageu. 

Antonija je zapjevala 'Purple Rain', a pogledajte kako je njezin nastup izgledao: 

Da je 'kopirala' Pleško primijetili su i gledatelji. 

- Totalno loša kopija, Antonija Dora bila je fantastična - komentirala je jedna gledateljica, a druga dodala da je znala da joj je nastup poznat.

- Dora je bila izvrsna, a ova 'mlaka voda' - iskreni su gledatelji koji zaključuju da je bila 'ista kulisa, ista frizura, skoro ista haljina' kao Antonijina. 

Elizabeth nije otišla u finale, a nije se čak ni plasirala u troje najboljih treće polufinalne emisije 'Supertalenta'. Nije jedina koja je 'ukrala' nečiji nastup. To je učinio i Đulijano Jašarević (20) u čijoj su točci mnogi prepoznali plesača umjetničkog imena Fik-Shun (24) koji se prije četiri godine s tim nastupom predstavio na 'World of Danceu' u Las Vegasu. 

Najčitaniji članci