Obavijesti

Show

Komentari 19

Ella: Daniel je odgovoran za moj odlazak iz 'Farme'

Ella: Daniel je odgovoran za moj odlazak iz 'Farme'
15

U drugom dvoboju showa 'Farma' svoje snage odmjerile su Ella i Žana Štrbac koja je odabrala dvoboj znanja i pobijedila pjevačicu u omjeru 5:1

VIDEO

Ne znam da li smijem reći, ali evo otkrit ću da sam Branku Mutti odabrala za novu gazdaricu. Upoznala sam je u jednom noćnom izlasku i zaljubila se u nju, kazala je Marinela Jantoš Ella (39) koja je u studio 'Farme' stigla na traktoru. Dočekao ju je Antonio Marušić i zagrlio je.
- Činilo mi se kao da sam bila mjesec dana u Farmi, ali to je bilo jedno predivno iskustvo. Sa dvobojem nisam zadovoljna jer se nisam stigla pripremiti. Odgovornost za moj odlazak iz 'Farme' snosi definitivno Daniel. Nisam zaslužila da napustim 'Farmu' jer sam farmerima potrebna - kazala je Ella koju je u dvoboju znanja pobijedila Žana. Ona je u arenu došla u štiklama zbog kojih ju je Ella, između ostalog, i odabrala za duelisticu.
- Hladno mi je. Jedva čekam da se sve završi - kazala je Žana koja je Ellu pobijedila u dvoboju u omjeru 5:1 te tako izborila ostanak u showu.
- Sretna sam. Nisam očekivala pobjedu i drago mi je što ostajem na 'Farmi'. Naučila sam baš sve o životinjama, a o biljkama malo manje - kazala je Žana. Ella je prvi tjedan bila gazdarica, a već drugi tjedan postala je sluškinja te na kraju i prva dualistica. Nju je kao dualisticu odabrao Daniel kazavši da je ona jaka žena. Mnogi smatraju da ju je odabrao jer je smatra konkurencijom. Lupino ga je u studiju 'Farme' nazvao manipulatorom i usporedio s političarem.
- Ja ga poznajem jako dobro. Mogu kazati da je manipulator, a mene je nekoliko puta izmanipulirao - kazao je njegov bivši menadžer Galeb. Imunitet je, kao i prošlog tjedna, dobio Josip Ivančić (32).
- Ne znam zašto sam ja ta osoba koja je dobila imunitet. Sretan sam i veliko mi je zadovoljstvo što su me gledatelji odabrali - kazao je Josip. Za farmera tjedna farmeri su odabrali Kristijana Curavića, dečka Nikoline Pišek koja se, kako kaže, ne boji da će ga neka farmerica osvojiti.

LUPINO I MARIJA ODMJERILI SU SNAGE U MUŽENJU KRAVE
Bivši farmeri Stefan Lupino i Marija Štrajh odmjerili su snage u muženju krave. Pobjedu je odnio Lupino koji je time priskrbio obiteljsko blago za Sabinu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao