Show

Komentari 30

Ella slavi rođendan: Nekada je bila darkerica i buntovnica, a sada je postala modna ikona

Ella slavi rođendan: Nekada je bila darkerica i buntovnica, a sada je postala modna ikona

Javnost ju je upoznala kao tinejdžericu pa je imala prilike vidjeti njezine drastične promjene tijekom odrastanja. Od darkerice do profinjene dame koja voli visoke potpetice

Influencerica Ella Dvornik danas slavi 31. rođendan, a do sada se uspjela ostvariti na razne načine. Od supruge i majke dvije kćerkice, Balie (4) i Lumi Wren (1), do uspješne poslovne žene.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ellu je hrvatska javnost upoznala kada je ona bila tek tinejdžerica. Tada nije izlazila iz crne odjeće i imala je pravi imidž buntovne darkerice toga vremena.

ARHIVA - Reality show Dvornikovi 2006. godine zabavljao je hrvatsku publiku

U toj fazi joj je glavna odrednica imidža bila tamna kosa sa šiškama preko očiju, ali i crno i dramatično sjenilo za oči.

ARHIVA - Zagreb: Ella Dvornik

Kasnije je u svoj ormar uvela pokoju boju iako je kosu uvijek držala tamnom, a na red je došao i pirsing na usnici.

ARHIVA - Zdenka Kovačiček na Fashion Weeku dokazala da je

S vremenom smo na njoj mogli vidjeti sve više pastelnih boja, kako na kosi, tako i u odjeći. Tada su na red došli i pirsinzi iznad usana, a odlučila se i tetovirati.

Zagreb: Ella Dvornik u kupa?em kostimu dizajnera Zorana Aragovi?a

Kako su godine prolazile, Ella se počela oblačiti nešto 'ozbiljnije'. Međutim, nije samo stil odijevanja ono što je influencerica na sebi mijenjala.

Kako je njezino odijevanje postajao sve 'zrelije', tako je s vremenom i izvadila sve pirsinge, a zbog nesigurnosti koje je krila, odlučila se za estetske zahvate.

Ella je uvijek bila otvorena po pitanju zahvata koje je radila. Prvo što je napravila bio je popravak zubiju te stavljanje keramičkih krunica, a fotografije zubiju prije i nakon intervencije objavila je na Facebooku.

Tada je objasnila da je zbog ranijih loše izvedenih popravaka čak i dobila gangrenu zbog koje su joj zubi jako propali, te je opisala da joj je to izazivalo veliku nesigurnost.

- Skrivala sam zube rukama, nisam se htjela smijati jer mi je bilo neugodno, vidite i zašto. Cijela obitelj mi ima slabe zube, a neki su čak dobili i paradentozu u ranim tridesetima. Bila sam sigurna da me čeka proteza prije tridesete. Sad hvala Bogu imam puna usta keramike i mogu se nasmijati kao čovjek! Čuvajte zube ljudi! Ja sam bila glupa i naivna - napisala je tada.

Idući na redu bio je nos koji je operirala 2019. godine. Tada je rekla da se za tu operaciju odlučila iz isključivo estetskih razloga. 

- Razlog za ovu operaciju bio je isključivo kozmetički. Nisam imala apsolutno nikakvih zdravstvenih razloga za operaciju nosa. Isključivo površno, narcisoidno, kako god to želite nazvati' - rekla je tada.

Godinu dana kasnije otkrila je da je ubrizgala botoks i filere u usne, a cijeli je postupak pokazala u YouTube videu. Taj zahvat tada nije napravio drastičnu razliku u licu influencerice, ali je i dalje htjela otvoreno o tome razgovarati sa svojim pratiteljima.

Uslijedio je i CoolSculpting, to jest, zamrzavanje sala, a rezultate je ponovo podijelila sa svojim pratiteljima na YouTube kanalu.

Influencerica je iznenadila dio javnosti priznanjem da se prije rođenja kćeri Lumi podvrgnula operacijom grudi. Otkrila je kako je to napravila zbog simetričnosti grudi te da sada nosi košaricu D.

Najčitaniji članci