Show

Komentari 23

Ellu Dvornik napali nakon priče o maskama: 'Ovom objavom postala si kraljica antivaksera'

Ellu Dvornik napali nakon priče o maskama: 'Ovom objavom postala si kraljica antivaksera'

Kao i gotovo svakog dana, Ella je na društvenim mrežama odlučila podijeliti događanja i zapažanja iz vlastitog života sa svojim brojnim pratiteljima, a osjetljiva tema brzo je podijelila mišljenja

Influencericu Ellu Dvornik (31) dio pratitelja proglasio je 'kraljicom antivaksera' zbog njene objave na Facebooku u kojoj objašnjava kakve maske nosimo u kojoj prilici.

POGLEDAJTE VIDEO O ELLI:

-  Kad idemo radit nešto nebitno, tipa u dućan il nešto, onda iz džepa vadimo čak i one zgužvane istrošene maske, čisto tek tolko da odradimo obavezu bez previše maltretiranja. Nije nam bitno što itko misli. Kad idemo na sastanak, nekog želimo impresionirati, ili idemo na spoj, kad se želimo svidjeti drugoj osobi, onda nosimo glanc nove maske, bez ikakvih znakova trauma, sve najljepše prezentiramo - stoji u objavi.

Na kraju objave tvrdi kako su te maske zapravo samo fasada koja je već davno pala.

- A kad idemo vidjeti ljude koje znamo, kojima vjerujemo, koji su tu uz nas bili i sa novim i sa zgužvanim maskama, onda maske više ni ne nosimo, oni već znaju da su sve te maske samo fasada koja je odavno otpala - tvrdi Ella.

U komentarima su se neki i složili s njenom izjavom i pohvalili je za stav.

- I tako si s običnom pošalicom postala kraljica antivaksera - piše u jednom komentaru.

- E, sa ovim si napisala sve neizrečeno - napisao je drugi.

Mnogi u komentarima navode da se maske nose samo zbog poslušnosti, a ne zbog zaštite drugih te da je način na koji ih dobar dio ljudi nosi neispravan i nehigijenski. 

Najčitaniji članci