Show

Komentari 15

Ella postigla ogromnu transformaciju: 'Jedem bljutavu hranu i treniram'

Ella postigla ogromnu transformaciju: 'Jedem bljutavu hranu i treniram'

Ella je jako često u teretani, a kako kaže, nikada nije imala problema sa suvišnim kilogramima. Trbuh joj je oduvijek bio kritična zona, a stanje se pogoršalo nakon dvije trudnoće.

Influenserica Ella Dvornik (30) na svojim društvenim mrežama svakodnevno dijeli objave o svojoj prehrani i zdravom načinu života. Novo poglavlje započela je ovog ljeta s ciljem da 'istopi' masne naslage koje je 'zaradila' tijekom trudnoće. Tako je ovog puta podijelila što jede i koliko zapravo trenira.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Krenula je trenirati u teretani, pazi što jede i četiri mjeseca kasnije, sudeći prema fotografijama i TikTok videu koji je objavila ima što i pokazati. 

-  Kako?- upitali su pratitelji.

 - Teretana 4-5 puta tjedno i bljutava hrana - komentirala je Ella u videu nakon brojnih upita kako uspijeva tako izgledati.

Razlika je itekako vidljiva, a Ellu su do toga doveli dosljedni i uporni treninzi sa fitness trenericom Majdom Vasić.

- Mrzim ići u teretanu, al brutalan je osjećaj probuditi se ujutro i vidjet rezultate - priznala je Dvornik u fotografiju koju je objavila.

Podsjetimo, Ella se ubrzo nakon posljednjeg poroda podvrgnula i tretmanu CoolSculptinga, postupku smrzavanja sala.

Iako, kako kaže, nikada nije imala problema sa suvišnim kilogramima, trbuh joj je oduvijek bio kritična zona, a stanje se pogoršalo nakon dvije trudnoće. Za smrzavanje sala odlučila se nakon što je vidjela koliko je zapravo učinkovit na Danijeli Dvornik (54).

Najčitaniji članci