Obavijesti

Show

Komentari 40

Ella: Teško prihvaćam ispadanje iz showa. Pobijedila sam svoj najveći strah - javni nastup!

Ella: Teško prihvaćam ispadanje iz showa. Pobijedila sam svoj najveći strah - javni nastup!
4

Maska Tintilinića zabavila je Ellu, a 'Masked Singer' joj je, kaže, jedno od najzabavnijih iskustava u životu. Njezin muž želi da nastavi pjevati i smatra kako je jako talentirana

Maska Tintilinića od početka intrigira gledatelje showa  'Masked Singer'. Naveliko se šuškalo da je ispod influencerica Ella Dvornik-Pearce (31). Ta su se govorkanja na kraju pokazala točnima, kad je kći "kralja funka" Dine Dvornika u subotu navečer skinula masku.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

- Uživala sam. Ovo mi je bilo jedno od najzabavnijih iskustava u životu. Svaki put kad su mi rekli da sam prošla, moje srce je zatitralo. Toliko sam se veselila svakoj probi i snimanju da sam zapostavila sve druge obaveze. Tintilinić mi je dao jednu hrabrost i snagu koje nisam imala, a to je izaći na binu bez treme. Pjevala sam sve najdraže pjesme, a Tintilinić je stvarno iz mene izvukao ono divlje dijete koje uvijek negdje u meni živi - kaže Ella. Dodala je da teško prihvaća ispadanje.

- I hoću, bit ću loš gubitnik i reći da teško prihvaćam ovo ispadanje jer sam se stvarno osjećala kao doma, ali ovo su mi brutalna lekcija i blagoslov. Hvala RTL-ovu timu koji mi je dopustio da izađem iz svoje zone komfora i stvarno pobijedim svoj najveći strah, a to je javni nastup. Užasno mi je žao što više neću moći probijati vaše bubnjiće svojim nazalnim piskutanjem, ali ja sam se baš pošteno zabavila - pohvalila se Ella. Dodala je da je glava Tintilinića bila skoro teža od nje.

U showu je, između ostalog, pjevala i hit "Dance With Somebody" grupe Mando Diao.

Suprug Charles Pearce (44) kaže da je preponosan na nju.

- Moja pretalentirana žena. Totalno je preuzela show i zvučala kao prava zvijezda! Volim je do Mjeseca i nazad - rekao je Charles i otkrio želju na društvenoj mreži:

- Možda sam previše pristran, ali vjerujem da je Ella nevjerojatna pjevačica. Nadam se da će pronaći svoj put kako bi nam svima pjevala jednoga dana.

Dok je influencerica bila na probama i snimala za show u Zagrebu, britanski poduzetnik čuvao je njihove kćeri Balie Dee (4) i Lumi Wren (2) u istarskim Balama.

Ispod maske Tintilinić je Ella Dvornik: 'Jedino moja mama nije znala da sam ja ispod'
Ispod maske Tintilinić je Ella Dvornik: 'Jedino moja mama nije znala da sam ja ispod'

Ella je sve vrijeme morala skrivati da je u showu pa joj je sad laknulo da konačno može pričati.

- Jedino moja mama nije znala da sam ja Tintilinić. Sve koji su me ispitivali morala sam jednostavno ignorirati - rekla je.

S njom u troboju našle su se maske Slatkač i Torpedo, kojima je prijetilo ispadanje, ali prošli su dalje. Jedna od najpopularnijih maski i gledateljima najljepših je - Meduza. 

storyeditor/2022-05-07/Ella_Dvornik.jpg