Obavijesti

Show

Komentari 152

Ellina firma i obrt su u blokadi, a Charles je kod mame na selu

Ellina firma i obrt su u blokadi,  a Charles je kod mame na selu
5

Ella Dvornik ima obrt i firmu koji su u blokadi, a početkom 2023. otvorila je novu tvrtku za koju se još ne može vidjeti kako posluje. Glasine o razvodu s Charlesom sve su glasnije

VIDEO

Brak je u biti kao poslovni ugovor gdje potpisuju da se neće zaje*ati do kraja života, govorila je svojedobno Influencerica i pjevačica Ella Dvornik Pearce.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Poslovno carstvo elle dvornik 00:52

Bračni par Pierce je posljednji put viđen u javnosti kad je Ella pjevala ispod maske u RTL showu ''Masked Singer''. Britanski poduzetnik Charles i influencerica se više ne prate na društvenim mrežama te je on sad, bez Elle, s njihovo dvoje djece posjetio mamu u Engleskoj.

Charles je otputovao bez Elle u Englesku kod obitelji: Više se ne prate ni na društvenoj mreži
Charles je otputovao bez Elle u Englesku kod obitelji: Više se ne prate ni na društvenoj mreži

Ellu i Charlesa osim braka veže i posao. Mi smo provjerili stanje Ellinih poslovnih pothvata. Influencerica ima obrt i dvije firme.

Bračni par je 2016. pokrenuo tvrtku Manijak. Kako je Ella objasnila za Glas Slavonije, riječ je o prvom europskom inkubatoru koji okuplja influencere i marketinškoj platformi za njihov poslovni razvoj i povezivanje s brendovima. Manijak je, prema podacima Poslovne Hrvatske, od 2018. - 2021. godine imao neto dobiti oko 300.000 eura. Od 2021. firma ima dva zaposlenika s plaćom malo većom od 1000 eura.

Ella je 2018. godine pokrenula obrt Cruella, a Charles je 2019. u Daruvaru osnovao firmu Experiment, koja se bavi proizvodnjom motornih vozila. Ellin obrt i zajednička tvrtka sa suprugom su u blokadi, a tvrtka koju je influencerica otvorila 2023. godine uredno posluje, no još nema službenih podataka koliko zarađuje. Riječ je o firmi Alterella, a tako se zove i njezin glazbeni alter ego. Glazbenicu smo nazvali za komentar, no do objave ovo teksta nije bila dostupna. 

Zbog prvog albuma "Teška vremena za sanjare" Ella je sve češće vrijeme provodila u zagrebačkom studiju, dok je britanski poduzetnik većinom bio s kćerima, Balie Dee (5) i Lumi Wren (3) u njihovom istarskom domu u Balama.

Prema LinkedInu, Charles ima preko 25 godina iskustva u marketingu mobilnih uređaja. Otkad je upoznao Ellu njegovo zanimanje naredne dvije godine bilo je Influencer Husband na Ellinom blogu o putovanjima, koji se našao na listi najboljih UK Travel blogova. Osim firmi u Hrvatskoj, Charles je od 2016. godine investirao u dvije inozemne firme, postao direktor treće i osnivač četvrte.

Bračni par se upoznao 2014. godine u Londonu. Zaruke su pale u Japanu i nakon zajedničkih pet godina vjenčali su se u Las Vegasu. Razlika između njih je 13 godina, a kad ga je upoznala najviše joj se svidjelo što se odnosio prema njoj kao prema dami, iako se ona, kako kaže, nikad u životu nije tako osjećala.

Ella objavila fotku u gaćicama, Danijela o manipulatorima, a Charles s djecom u Engleskoj...
Ella objavila fotku u gaćicama, Danijela o manipulatorima, a Charles s djecom u Engleskoj...

- Sve je počelo uz pivo. Sjedili smo u baru, jedinom u kojem je bilo dozvoljeno pušenje i slušali smo neku ženu koja je pokušavala pjevati. Do trenutka kada smo naručili i treće pivo, već smo počeli ispovijedati se jedno drugome. Bilo je nešto u zraku i oboje smo osjetili da to neće biti samo jedna od onih noći - rekla je.

O njihovom razvodu pisalo se i ranije ove godine, a ona je tada odgovorila na glasine.

- Mi imamo bračni odnos i nevjerojatan je interes za njega - kazala je Ella za Večernji list.Glasinama je pridonio i komentar njezine majke Danijele Dvornik, koja kaže da joj se bliski ljudi nalaze u situacijama gdje je ''frajer manipulativan i cijeli dan razmišlja kako da ženi ogorča život''

- Ne treba biti rob lošeg braka ili veze - zaključila je mama Dvornik.

Posljednji put kad smo razgovarali s Ellom pitali smo je koji je najluđi trač koji je čula o sebi? ‘’Da sam se bogato udala’’, odgovorila nam je.

POGLEDAJTE VIDEO: KOJI JE NAJGORI OBIČAJ NA VJENČANJU?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 152
VIDEO

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'
OČARANA LJUDIMA I PRIRODOM

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'

Julie Theis ima preko pola milijuna pratitelja, a donijela je odluku da napusti Ameriku i preseli se u Hrvatsku, točnije u Dubrovnik. 'Kad sam išla guglati, bila sam zapanjena ljepotom grada', rekla nam je

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...
PROMJENE

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...

Influencerica se preselila u novi stan nakon što je ranije otkrila kako se seli jer joj treba veći dom
Baš kao u 'Sirovim strastima': Stankica iz 'Savršenog' snimila poznate kadrove kultnog filma
'IZAZOVNO I PRKOSNO'

Baš kao u 'Sirovim strastima': Stankica iz 'Savršenog' snimila poznate kadrove kultnog filma

Dizajnerica iz Banja luke pohvalila se videom na društvenim mrežama u kojem sjedi na stolcu i zavodljivo prebacuje nogu preko noge