Obavijesti

Show

Komentari 3

Elton John objavio da napušta Twitter, javio mu se vlasnik Elon

Elton John objavio da napušta Twitter, javio mu se vlasnik Elon
4

Cijelog života nastojao sam koristiti glazbu kako bih zbližio ljude. No sad me žalosti kad vidim kako se dezinformacije koriste da bi se naš svijet razdijelio, objavio je John na Twitteru

VIDEO

Poznatima koji su napustili Twitter, otkako ga je preuzeo milijarder Elon Musk (51), pridružio se i britanski glazbenik Elton John (75) koji je u petak objavio posljednji tweet.  

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

2Cellos 01:19

John se trenutno nalazi na svojoj posljednjoj svjetskoj turneji, a kao razlog svog odlaska naveo je nedavnu promjenu politike Twittera.

- Cijelog života nastojao sam koristiti glazbu kako bih zbližio ljude. No sad me žalosti kad vidim kako se dezinformacije koriste da bi se naš svijet razdijelio - objavio je John na Twitteru, gdje ga prati više od milijun ljudi.

Singer Elton John speaks after receiving a Crystal Award from Hilde Schwab, Chairperson and Co-Founder, Schwab Foundation for Social Entrepreneurship, during the World Economic Forum (WEF) annual meeting in Davos

- Odlučio sam više ne koristiti Twitter, s obzirom na nedavnu promjenu politike, koja će dezinformacijama omogućiti da cvjetaju bez kontrole - dodao je John.

Neki korisnici su mu napisali da će im nedostajati, ali da ga razumiju, dok su drugi komentirali kako je to nepotreban potez. U komentarima se javio i glavni šef Twittera, Musk. 

storyeditor/2022-09-25/PXL_NEW_250622_94274991.jpg

- Volim vašu glazbu. Nadam se da ćete se vratiti. Ima li nekih osobitih dezinformacija koje vas brinu? - napisao je Musk u ispod Johnove objave.

Elton se pridružio sve duljem popisu poznatih i slavnih koji su nedavno napustili Twitter. Neki od njih su manekenka Gigi Hadid, spisateljica Shonda Rhimes, bivši gitarist sastava White Stripes, Jacka White, glumica Whoopi Goldberg, glazbenik Moby i drugi. 

elon musk

Glumac i komičar Jim Carrey se u teatralnom tonu oprostio od Muskovog Twittera te je za kraj objavio kratku neobičnu animaciju svjetionika i raspjevanog golog čovjeka koji podsjeća na Vikinga. 

Karlovački umjetnik: 'U izboru sam za naslovnicu singla Eltona Johna, to mi je ostvarenje sna'
Karlovački umjetnik: 'U izboru sam za naslovnicu singla Eltona Johna, to mi je ostvarenje sna'

- Odlazim s Twittera, ali evo animacije koju sam napravio sa svojim prijateljem Jimmyjem Haywardom. Temelji se na mojoj slici ludog, starog Čuvara Svjetionika, stoji gol u oluji, doziva svoje anđele i svijetli svojom lampom kako bi nas vodio kroz podmuklu noć. Sve vas puno volim - poručio je Carrey. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin