Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
5 komentara

Eminem izgubio inspiraciju i postao debela lijenčina

Iako je nekoć bio poznat kao Slim Shady, Eminem danas nije ni blizu mršav kao što je to bio. Pao je u depresiju i po cijele dane samo jede i gleda TV

24sata
Foto: 24sata
5 komentara

"Velika bijela nada" svjetskog hip-hopa na svojih 173 centimetra visine ima čak 91 kilogram. Eminem (35) navodno ima umjetničku blokadu zbog čega je pao u depresiju. "Liječi" se tako što po cijele dane samo bulji u televizor, igra igrice i ždere. Zbog pretjeranog debljanja oko Božića je završio u bolnici zbog bolova oko srca. Obitelj je u strahu kako će ga ovoliko prežderavanje koštati zdravlja u budućnosti. Nekoć mršavi glazbenik navodno jede samo brzu hranu iz meksičkih restorana, a pati i od kronične nesanice. Njegova majka Debbie Nelson zabrinuta je za sina i kaže da ga jedva može prepoznati.
- Pustio je da mu plava kosa sasvim izraste i opet ima prirodnu crnu boju. Cijelo lice mu je pokriveno prištićima, a zbog debljine ima gomilu manjih zdravstvenih problema. Uistinu se bojim za njega u svakom trenutku dana. Oduvijek je imao visoki krvni tlak, a sada mu i kolesterol mora biti jako visoko. Svaku večer naručuje odreske iz restorana, a plaća hranu i svim prijateljima koji 'vise' kod njega. Računi su mu sigurno golemi - kazala je majka, koja je ponašanje svog sina usporedila s onim Elvisa Presleya.
Debbie se boji da će i njen sin, ako se nastavi ovako debljati, završiti u grobu prije vremena, isto kao i Elvis. 

Naši partneri pišu
Message