Show

Komentari 139

Ena Friedrich i Mandarina u vatrenoj suradnji na OnlyFansu: 'Dobrodošla na tamnu stranu...'

Ena Friedrich i Mandarina u vatrenoj suradnji na OnlyFansu: 'Dobrodošla na tamnu stranu...'

Prijateljice, a po novom i kolegice, upustile su se u zajedničku suradnju na platformi OnlyFans gdje će promovirati intiman sadržaj, a prve fotke snimio je Enin suprug Daniel Kiš

Bivša Playboyeva zečica i zvijezda platforme OnlyFans Ena Friedrich jučer se na društvenim mrežama pohvalila da se sve popularnijoj stranici za objavu privatnog i često erotskog sadržaja pridružila i Kristina Penava, poznatija kao Mandarina.

POGLEDAJTE VIDEO:

Djevojke su se upoznale na snimanju showa 'Farma more i maslina', a da njihovo prijateljstvo zaista i funkcionira pokazale su ovom suradnjom.

- Odlučile smo se na zajedničku suradnju jer se poznajemo već neko vrijeme, a Kristina je pokazala interes za to, ali nije znala kako započeti - ispričala je Ena koja je aktivna na OnlyFansu već neko vrijeme. 

Djevojke su danas objavile  prvu zajedničku fotografiju i video na platformi, ali detalje Ena nije htjela previše otkrivati.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Sadržaj će biti intiman, a svi zainteresirani ga mogu provjeriti na našim profilima. To je suradnja koja bi se ponavljala svaki mjesec, što kroz videe, što kroz fotografije - ističe Ena.

Zvijezda OnlyFansa ne brine se oko nove kolegice, štoviše vjeruje da će ju svi sadašnji i budući obožavatelji lijepo prihvatiti.

- Ljudi koji mene prate znaju da sam za tu curu uvijek imala samo riječi hvale. Što o njenom izgledu, što o ponašanju i karakteru, tako da ne vjerujem da će se previše iznenaditi oko odluke da se odlučila na rad na OnlyFansu - pojašnjava Ena.

Već i prva fotografija je privukla golemu pažnju, a brojni pratitelji na društvenoj mreži imaju samo riječi hvale. Za kraj, bivša Playboyeva zečica poručila je Kristini:

- Dobrodošla na tamnu stranu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Najčitaniji članci