Obavijesti

Show

Komentari 16

Pokorile Super Bowl: Lopez je pokazala stražnjicu, a Shakirin potez jezikom postao viralni hit

Pokorile Super Bowl: Lopez je pokazala stražnjicu, a Shakirin potez jezikom postao viralni hit
7

Za spektakl u poluvremenu pripremio se The Weekend, a prošle godine u njegovoj su ulozi bile latino dive Jennifer Lopez i Shakira. One su se mjesecima su se pripremale za nastup

VIDEO

Večerašnji 'Super Bowl', najveći svakogodišnji sportski događaj u SAD-u, poprilično će se razlikovati od prethodnih godina, no očekuje se kako će se ponovno moći pohvaliti spektakularnim izvedbama na poluvremenu, bez obzira na rezultate igre. Pjevat će glazbenik The Weekend (30), koji će nastojati Ameriku dignuti na noge svojom izvedbom uživo. Ludnica na 55. izdanju 'Super Bowla' na rasporedu je u noći s nedjelje na ponedjeljak u 00.30 sati. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Super Bowl, Kelly Kay 00:07

Kanadski glazbenik pjevat će svoje najveće hitove i zabavljati 25 tisuća gledatelja na tribinama Raymond Jones stadiona. Njihov je broj uvelike smanjen zbog pandemije korona virusa. To će biti najmanja posjeta u povijesti Super Bowla.

FILE PHOTO: 44th Toronto International Film Festival

Za spektakl u poluvremenu pripremio se The Weekend, a prošle godine u njegovoj su ulozi bile latino dive Jennifer Lopez (51) i Shakira (43). One su se mjesecima su se pripremale za nastup u poluvremenu finala najvećeg američkog sportskog događaja.

Sve je prštalo od energije i performansa, na čemu bi im pozavidjele i upola mlađe kolegice. Ipak, show im je 'ukrala' Emme Maribel Muniz (11), kći Jennifer Lopez i njenog bivšeg muža Marca Anthonyja. Djevojčica je zapjevala mamin veliki hit 'Let's get loud' pred milijunima gledatelja dok ju je Shakira 'pratila' na bubnjevima. 

Jennifer je u večeri promijenila nekoliko odjevnih kombinacija, a kožni kombinezon zagolicao je maštu prisutnih pogotovo u trenutku kad se Lopez sagnula te tako svoju stražnjicu stavila u prvi plan. Obožavatelji još uvijek ne mogu vjerovati kako ova pjevačica ima više od 50 godina, a u formi je tinejdžerica. 

No na račun njihova nastupa bilo je i kritika. Mnoge je uznemirilo što nije bilo nikakvoga javnog upozorenja prije ovog nastupa koji je, prema riječima jednog gledatelja, 'bio manje glazbeni, a više kao nastup iz striptiz kluba'.

Pjevačice su izvodile svoje najveće hitove. Svi znamo da za jedan nastup uzimaju nekoliko milijuna dolara, ali koliko su zaradile za 15 minuta pjevanja na najvećem američkom sportskom događaju u Miamiju? Odgovor je kratak i jasan - nula kuna. No i za to postoji obrazloženje. 

Zvijezde koje imaju priliku zapjevati na finalu NFL-a ne dobivaju nikakvu novčanu naknadu, a organizacija pokriva samo sindikalni trošak. To znači da troše samo na minimalni broj radnika i troškove produkcije, prenosi Mirror

Prije Shakire i J.Lo, na ovom događaju nastupili su kraljica popa Madonna (62), Bruce Springsteen (71), U2Katy Perry (36) i Rolling Stonesi, britanski rock band Coldplay, R&B superzvijezde Beyonce (39), Bruno Mars (35)...

Neviđene scene: J.Lo je mrdala guzom i izvijala se oko šipke...
Neviđene scene: J.Lo je mrdala guzom i izvijala se oko šipke...

Super Bowl, veliko finale NFL sezone, iz godine u godinu privlači stotine milijuna gledatelja iz cijelog svijeta. Većina ih događaj prati iz sportskih razloga, odnosno zbog utakmice, a dio ih je fokusiran isključivo na zabavni dio sadržaja.

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu