Obavijesti

Show

Komentari 3

Estetski zahvat brutalno ju je 'unakazio', a nakon šest godina skrivanja vratila se modelingu

Estetski zahvat brutalno ju je 'unakazio', a nakon šest godina skrivanja vratila se modelingu
8

Bivša manekenka povukla se u potpunosti iz javnog života nakon što joj je dijagnosticirana paradoksalna adipozna hiperplazija (PAH), ozbiljna nuspojavu cool sculptinga. Izdeformiralo joj se cijelo lice i tijelo...

VIDEO

Linda Evangelista (57), jedan od najpoznatijih supermodela 1990-ih posljednjih godina povukla se iz javnog života, kao i iz svijeta modelinga, a razlog svemu bio je neuspjeli postupak estetskog zahvata CoolSculptinga, koji je izobličio njeno lice i tijelo. Nakon dugo godina se vratila i snimila kampanju za Fendi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Baka je troje unučadi, a i dalje se profesionalno bave modelingom: 'Traže da budem to što jesam!' VIDEO

Bivša manekenka u privatnosti je patila zbog svog izgleda, a bila je poznata po svojoj slavnoj rečenici da ne ustaje iz kreveta za manje od 10.000 dolara.

Prošlo je šest godina otkad joj se lice promijenilo zbog tretmana kojem je podlegla, a sada je odlučila opet oživjeti svoju karijeru u novoj Fendijevoj kampanji.

Prije nekoliko dana osvanule su službene fotografije kampanje koju je Linda snimila povodom 25. godišnjice postojanja slavne torbice Fendi Baguette, a koju je dizajnirala Silvia Venturini Fendi.

Linda na fotografiji pozira s dva primjerka popularne torbice.

U svojoj objavi Linda je još dodala koliko je zahvalna Kimu Jonesu i Silviji Venturini Fendi, a zahvale je uputila i dizajnerici nakita Delfini Delettrez Fendi.

Pixsell

Proslava će biti obilježena na jesen, točnije 9. rujna, posebnom modnom revijom u New Yorku, dvije godine otkako je modni dizajner Kim Jones stigao u Fendi kao kreativni direktor modne kuće Fendi za žensku modu.

'Žena mačka' u lepršavoj haljini i raščupane kose šetala gradom
'Žena mačka' u lepršavoj haljini i raščupane kose šetala gradom

Inače, bivša manekenka je u veljači ove godine konačno progovorila progovorila o estetskom tretmanu koji je uništio njezino tijelo. Jedna od najfotografiranijih ljudi na svijetu prošla je kroz popularni postupak cool sculpting, odnosno zamrzavanja sala kako bi smanjila masne stanice, no dogodila se nuspojava na koju nije bila upozorena i zato je reagirala sudskom tužbom tražeći 50 milijuna dolara.

Linda Evangelista Steps Out In NYC After Weight Gain

Zbog 'unakaženosti' kako je znala govoriti dobrih šest godina Linda se skrivala i nije voljela baš izlaziti iz kuće. 

- Voljela sam biti na modnoj pisti. Sada se bojim naletjeti na nekoga koga poznajem. Ne mogu više živjeti ovako, skrivajući se i srameći se. Jednostavno više nisam mogla živjeti u ovoj boli. Spremna sam konačno progovoriti - rekla je Linda kroz suze za magazin People.

Pixsell

Nadalje, kako je objasnila u intervjuu, tri mjeseca nakon zahvata počela je primjećivati izbočine na bradi, bedrima i grudima. Područja njenog tijela, koja je htjela smanjiti, odjednom su rasla i stvrdnjavala se. Nakon toga su i utrnula.

- Pokušala sam sve to sama popraviti misleći da radim nešto krivo. Došla sam do točke u kojoj više uopće nisam jela. Mislila sam da gubim razum - otkrila je.

Zbog izdeformiranog izgleda počela je i vježbati, ali nije bilo napretka. U lipnju 2016. otišla je kod liječnika jer više nije mogla.

- Skinula sam se pred njim i rekla mu: 'Ne jedem, gladujem. Što radim krivo?' - otkrila je Evangelista.

Recepti za maske i kreme za lice kakve su koristile naše bake
Recepti za maske i kreme za lice kakve su koristile naše bake

Liječnik joj je nakon toga dijagnosticirao paradoksalnu adipoznu hiperplaziju (PAH), ozbiljnu nuspojavu cool sculptinga čija je posljedica rast i stvrdnjivanje tkiva na tretiranom dijelu tijela.

- Nije bilo ni malo bolje. Izbočine su izbočine. Ne gledam se u ogledalo. Oduvijek sam znala da ću ostariti i znam da postoje stvari kroz koje tijelo prolazi. Ali jednostavno nisam mislila da ću izgledati ovako. Ne prepoznajem se fizički, ali se više ne prepoznajem ni kao osobu. Linde Evangeliste kao supermodela više nema - priznala je tada Linda. 

Tad je rekla kako se nada da će njezino iskustvo, točnije trauma, pomoći drugima koji su proživjeli slično.

New York: Linda Evangelista prošetala gradom

Prisjetimo se, Evangelista je devedesetih godina bila jedna od najuspješnijih i najutjecajnijih manekenki. 

- Nijedna manekenka nije bila bolja od nje - izjavila je za People nekadašnja glavna urednica Voguea Anna Wintour.

New York: Raskošne haljine na prestižnoj Costume Institute gala ve?eri

POGLEDAJTE VIDEO: SVEKRVA BACILA SNAHIN POKLON

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao