Show

Komentari 5

Eurosong fanovi ljuti odabirom ovogodišnjih voditelja: 'Tko su ovi? Nasumično odabrani ljudi'

Eurosong fanovi ljuti odabirom ovogodišnjih voditelja: 'Tko su ovi? Nasumično odabrani ljudi'

Obožavatelji pišu da su sretni što će Grahama gledati u ulozi glavnog voditelja, no tvrde kako za ostala imena nisu nikad čuli

Nakon što je BBC objavio imena voditelja ovogodišnjeg Eurosonga, obožavatelji glazbenog natjecanja žale se na društvenim mrežama da 'za pola njih nisu čuli' odnosno kako će ih voditi nepoznati ljudi. 

Poznato je kako će veliko finale Eurosonga voditi Graham Norton (59) s ukrajinskom pjevačicom Julijom Saninom (32) . Pridružit će im se i glumica Hannah Waddingham (48) i pjevačica Alesha Dixon (44). Uz njih, natjecatelje će najavljivati i Sam Quek, Mel Giedroyc, Rylan, Scott Mills i Timur Mirošničenko.

Obožavatelji pišu da su sretni što će Grahama gledati u ulozi glavnog voditelja, no tvrde kako za većinu drugih imena nisu nikad čuli.

'Uz toliki izbor briljantnih i iskusnih voditelja, oni se odluče za potpuno nasumičnu skupinu', 'Nikad čula za ove', 'Otkažite sve i prestanite financirati BBC', pisali su korisnici na Twitteru i poručili kako bi jedan voditelj bio sasvim dovoljan.

Podsjećamo, Liverpool će biti grad domaćin Eurosonga početkom svibnja nakon što je to trebala biti Ukrajina.

Pride of Sport Awards 2019 - London

Unatoč negodovanju vlade predsjednika Volodimira Zelenskog, Europska radiodifuzna unija (EBU), zaključila je da Ukrajina ne može jamčiti sigurnost za više od 10 tisuća ljudi uključenih u produkciju i još trostruko toliko obožavatelja.

Očekuje da će uz televizore glazbeni događaj pratiti više od 160 milijuna gledatelja diljem svijeta, a Hrvatsku će predstavljati Let 3 s pjesmom 'Mama ŠČ!'.

Najčitaniji članci