Obavijesti

Show

Komentari 0

Eve i DJ Muggs nastupaju na Fresh Island festivalu na Zrću

Eve i DJ Muggs nastupaju na Fresh Island festivalu na Zrću
11

PRVI PUT U HRVATSKOJ Dj Muggs će 6. srpnja nastupiti u klubu Aquarius. Osim njega, u sklopu Fresh Island festivala, dan poslije u Papayi će nastupiti reperica Eve

VIDEO

Reperica i glumica Eve te osnivač hip-hop grupe 'Cypress Hill', producent i remixer DJ Muggs među prvim su r'n'b i hip-hop glazbenicima koji će od 5. do 8. srpnja nastupiti u klubovima Papaya i Aquaris na plaži Zrće.

Dj Muggs će 6. srpnja prvi put nastupiti u Hrvatskoj u klubu Aquarius u sklopu Fresh Island festivala. Član i producent grupe Cypress Hill dolazi iz Los Angelesa. Stavu je stekao produkcijom hitova 'Insane In The Brain' grupe Cypress Hill i hita 'Jump around' grupe House of Pain. Poznat je po remixovima i produkciji hitova za hip-hop izvođače te pop, rock i alternativne zvijezde kao što su Beastie Boys, Depeche Mode, Dizzie Rascal, U2, Pearl Jam, Simply Red, Van Halen, George Michael, Janet Jackson, Manu Chao, Sonic Youth, Icecube, Snoop Dogg, Dr. Dre i Eminem.

Mnogi kritičari svrstavaju ga u pet najutjecajnijih hip-hop producenata svih vremena, a njegov status potvrđuje brojka od 20 milijuna prodanih nosača zvuka.

Nakon njega, u subotu 7. srpnja, u klubu Papaya prvi put će nastupiti reperica Eve koja je 1999. godine zakoračila na glazbenu scenu.

Glazbeni tron zauzela je hitovima 'Who's that girl', 'Let me blow your mind', 'Gangsta Love' i debi albumom 'Let There Be Eve' koji je ostvario dvostruku platinastu nakladu. Glazbenu suradnju ostvarila je s R'n'B izvođačima kao što su Alicia Keys, Sean Paul, Gwen Stefani, Pharrel Williams i osvojila je brojne glazbene nagrade.

Zapažene glumačke uloge ostvarila je u filmovima 'XXX' sa Vin Dieselom, 'Babershopu' te u njegovom nastavku u kojem glumi s rap kolegom Ice Cube-om. Glumila je i u filmu 'The Cookout' s Queen Latifahom te u 'Whip it' s Ellen Page i Drew Barrymoore.

Osim nje i DJ Muggsa nastupit će i regionalni hip-hop bendovi kao što su General Woo, Vip+Struka i Frenkie, američka DJ legenda DJ Revolution te Punchline, DJ Soul Clap, Miss Stylee, Nefew i DJ Dirty Hairy.

Ulaznice se mogu kupiti po cijeni od 179 i 299 kuna.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin