Obavijesti

Show

Komentari 137

Evo i dokaza: DiCaprio uopće nije morao umrijeti u 'Titaniku'

Evo i dokaza: DiCaprio uopće nije morao umrijeti u 'Titaniku'
8

Trebao je reći Rose da skine svoj pojas za spašavanje, staviti ga ispod daske na kojoj je Rose plutala, a zatim se i sam popeti na dasku. Vrlo jednostavno, zar ne

VIDEO

Jack na kraju mog filma potone na dno Atlantika zajedno s brodom jer mi je bilo apsolutno nevjerojatno da bi komad drva koji je spasio Rose jer je na njemu plutala, mogao spasiti i njega, rekao je James Cameron (58) ekipi emisije 'Mythbusters' na Discovery Channelu. 

Dečki su si dali truda i rekonstruirali uvjete u kojima je u filmskom hitu potonuo Titanik i Jack (Leonardo DiCaprio) zajedno s njime. Smrzavali su se u vodi no ipak su uspjeli 'srušiti' Cameronovu tezu.

- Jack je umro uzalud! Mogao je živjeti s Rose još puno godina, nije trebao potonuti s Titanikom - tvrde.

U silnoj gunguli, šoku, mraku, ledenoj vodi... Jack se trebao sjetiti sljedećeg: trebao je reći Rose (Kate Winslet) da skine svoj pojas za spašavanje, staviti ga ispod daske na kojoj je Rose plutala, a zatim se i sam popeti na dasku. Vrlo jednostavno. Tada bi oboje preživjeli. 

- Dečki, fulali ste poantu. Jack umre jer tako piše u scenariju, film mora imati dramatičan završetak. Fulali smo jer Rose nismo dali manju dasku na kojoj bi plutala jer tada vi ne biste mogli reći da su oboje mogli preživjeti - rekao je ekipi Cameron. 

U emisiji su koristili lutke kako bi testirali koliko dugo mogu izdržati u ledenoj vodi. Lutke su sastavljene od gela koji nalikuje sastavu ljudskog organizma i imaju posebne senzore koji reagiraju na nisku temperaturu. Tim su lutkama dokazali da se Jack ne bi smrznuo da se popeo na drvenu dasku na kojoj je ležala Rose.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 137
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin