Obavijesti

Show

Komentari 8

Evo kako je Bojan postao Toše, a Ana Gruica senzualna J. Lo

Evo kako je Bojan postao Toše, a Ana Gruica senzualna J. Lo
1

'TVOJE LICE ZVUČI POZNATO' Radijski voditelj Daniel Bilić pretvorit će se u Rickyja Martina i izvesti pjesmu 'She Bangs'. Ivani Mišerić gljiva je za prvu transformaciju dodijelila Madonnu

VIDEO

Četvrta sezona showa 'Tvoje lice zvuči poznato' donosi nove transformacije, a osmero novih kandidata spremno je za svoju prvu izvedbu u showu. Vidjet ćemo nevjerojatne transformacije, pa će tako neki kandidati mijenjati spol, neki boju kožu, a neke će zadesiti oboje promjene.

Radijski voditelj Daniel Bilić, kaže, spreman je probati nešto sasvim drugačije.

- To je jedan legalan način da nosim minice i štikle - našalio se Daniel, koji će na štikle i minice još malo morati pričekati jer ga prvo očekuje transformacija u zavodnika Rickyja Martina s pjesmom 'She Bangs'.

- Imam strah da ostanem na pozornici kao tutlek i da ne znam što trebam napraviti. Sve bolje od toga je meni uspjeh. I potplatio sam žiri tako da.. - dodao je Daniel, a hoće li pobijediti i vinuti se iznad svoga straha, ostaje nam za vidjeti. 

Senzualnost Jennifer Lopez pokušat će dočarati Ana Gruica s pjesmom 'Ain't It Funny'. Osim pjevanja, Anu očekuje i zahtjevna koreografija, a jesu li ju treneri Igor i Mario dobro podučili, tek ćemo doznati.

- Dat ćemo sve od sebe, pa što bude - kazala je Ana te sa smiješkom dodala: 'Samo da preživim'.

Ivani Mišerić gljiva je za prvu transformaciju dodijelila Madonnu, što joj na prvu pomisao i nije izgledao kao zahtjevan zadatak.

Zeljko Lukunic/PIXSELL

- Prva reakcija, pa dobro, neće biti toliko zahtjevno, ali na kraju je ipak ispalo zahtjevno, ipak sam kraljica popa - otkrila je Ivana koja će otpjevati njezinu pjesmu 'Like a Virgin' te je zaključila: 'Jaka je, ždere ljude oko sebe, scenu, sve, užasno ima jaki gard i to će mi biti najteže, nju preslikati na scenu. Prvo sam mislila da će Madonna biti jednostavna za otpjevati, a na kraju će me Madonna stjerati u grob! Mislim da će to biti borba'. 

Zahtjevan zadatak očekuje i Bojana Jambrošića koji transformaciju u Tošu Proeskog vidi kao 'dvosjekli mač'.

- Teško je biti Toše Proeski -  kazao je Bojan. Obzirom da Tošine pjesme izvodi i na svojim koncertima, Bojan je posebno oprezan oko svoje prve transformacije.

- Ispast će kao da sam se došao ovdje prošetati, ali nije tako lako kako izgleda - rekao je Bojan i objasnio: 'Poznajem njegov lik i djelo, pjevam njegove pjesme. Kažu mi da mi dobro ide, ali da nikad neću biti Toše.'

Hoće li Bojan uspjeti donijeti Tošinu energiju s pjesmom 'Pratim te' na binu showa , tek ćemo doznati. 

Na pozornici najpopularnijeg zabavno-glazbenog showa vidjet ćemo još i Dalibora Petka koji će se transformirati u Indiru iz Colonije, Nives Celzijus koja će postati Baha Men, a vidjet ćemo još i Maria Rotha kao divu Tinu Turner te Miu Anočić Valentić kao Chubby Checkera.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin