Obavijesti

Show

Komentari 0

Evo koje zvijezde ćemo gledati na pozornici na dodjeli Oscara

Evo koje zvijezde ćemo gledati na pozornici na dodjeli Oscara
2

Očekuje se da će ovih dana biti poznate i ostale zvijezde koje će uručiti nagrade, a među njima će vjerojatno biti i skupina izvođača koji će se pridružiti showu

Za manje od dva tjedna počinje dodjela filmskih nagrada Oscar, a producenti showa okupili su mnoge velike zvijezde iz svijeta showbiza, koje će izaći na pozornicu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Nagrade će dobitnicima uručiti Halle Bailey, Sean "Diddy" Combs, Jamie Lee Curtis, Woody Harrelson, Samuel L. Jackson, Shawn Mendes, Tyler Perry i Tracee Ellis Ross, piše CNN.

GQ Men of the Year Awards 2014 - London

Oni će se pridružiti već najavljenim poznatim licima Ruth E. Carter, Kevinu Costneru, Anthonyju Hopkinsu, Lily James, Danielu Kaluuyi, Zoë Kravitz, Mili Kunis, Lady Gagi, Johnu Leguizamu, Simu Liuu, Rami Maleku, Lupita Nyong'o, Rosie Perez , Chris Rock, Naomi Scott, Wesley Snipes, Uma Thurman, John Travolta i Yuh-Jung Youn.

Jamie Lee Curtis presents an award in this handout photo from the 78th Annual Golden Globe Awards in Beverly Hills

Očekuje se da će ovih dana biti poznate i ostale zvijezde koje će uručiti nagrade, a među njima će vjerojatno biti i skupina izvođača koji će se pridružiti showu. 94. dodjela Oscara zakazan je za nedjelju, 27. ožujka 2022., u Dolby Theatreu u Hollywoodu, a voditeljice će biti Amy Schumer, Wanda Sykes i Regina Hall.

Sudar dekoltea na dodjeli filmskih nagrada: Lady Gaga, Hayek i Sienna pokazale adute
Sudar dekoltea na dodjeli filmskih nagrada: Lady Gaga, Hayek i Sienna pokazale adute

Nakon dugo vremena, ove godine dodjela Oscar imat će čak tri voditeljice. Prošlo je 35 godina otkako je dodjela najvećeg holivudskog spektakla imala čak tri domaćina, no nikad se dosad u jednoj večeri na pozornici u ulozi domaćina i voditelja showa pri dodjeli prestižnih nagrada nisu našle tri žene.