Obavijesti

Show

Komentari 0

Evo što vas očekuje na domaćim programima: Svi su šokirani jer su saznali Manuelovu sudbinu...

Evo što vas očekuje na domaćim programima: Svi su šokirani jer su saznali Manuelovu sudbinu...
7

Doznajte što vas sve očekuje ovog tjedna u omiljenim sapunicama na domaćim programima

VIDEO

Donosimo vam tjedni pregled sadržaja sapunica (od ponedjeljka 11. prosinca do petka 15. prosinca) i otkrivamo sve što možete očekivati u novim epizodama omiljenog televizijskog žanra na programima HRT-a, RTL-a i Nove TV.

Neprepoznatljiva Sofia Vergara: Evo kako izgleda u novoj seriji
Neprepoznatljiva Sofia Vergara: Evo kako izgleda u novoj seriji

San snova

RTL, 20:15

PONEDJELJAK Bubalo shvati tko stoji iza nesreće na stadionu. Sad samo mora i ostale u to uvjeriti. Sonja pronalazi saveznika za svoj plan, a Zvonimirove sumnje u nju samo se produbljuju. Mirko pronalazi način kako se smiriti.

UTORAK Klub je i dalje u središtu zbivanja, a ovog puta rješenje nudi Zvonimir. No za njega je potrebna suglasnost navijača, Bubala i Maje. I dok se dogovor u klubu nazire, na terenu Alen pokušava zaliječiti Mateovo srce na najgori mogući način.

SRIJEDA Bubalo je i dalje tvrdoglav pa se kriza oko stadiona nastavlja sve dok Alen ne odluči intervenirati i pomrsiti račune Slavku i Sonji. Nakon jučerašnjeg tulumarenja Mateo i Telac na terenu jedva stoje.

ČETVRTAK Nakon katastrofalne igre Croatijina propast sve je izvjesnija i Bubalo je toga itekako svjestan. Dok je klub u potrazi za djelićem izgubljenog dostojanstva i ponosa, Slavko i Sonja zadovoljno trljaju ruke.

PETAK Klub je iščupao hrabrost za posljednju borbu, a postava koja izlazi teren ne zna za predaju! Slavko i Sonja neće se moći izvući, no pitanje je hoće li se sve na vrijeme razriješiti.

La Promesa

HRT 1 13:20

PONEDJELJAK Manuel i barun su - nestali! Čini se da je Manuel nekud odletio svojim avionom usred noći. Civilna garda je izvijestila da se u blizini Puebla de Tere dogodila avionska nesreća.

UTORAK Svi su šokirani zbog vijesti o Manuelovoj smrti. On je upravljao avionom koji se srušio u blizini Puebla de Tere. Rómulo prenosi vijesti osoblju koje počinje pripremati La Promesu za tugovanje.

SRIJEDA Svi su presretni kad se pročuje da je Manuel živ. Stiže nova vijest da je teško ozlijeđen te je ostao u bolnici zbog ozbiljne povrede glave.

ČETVRTAK Jana uspijeva pobjeći prije no što Curro otkrije anonimna pisma naslovljena na baruna. Ali napetosti između Jane, Píje, Terese i Maríje Fernández i dalje su jake.

PETAK Svi napeto iščekuju Manuelov povratak, ali jedino markiz koji je otišao u Puebla de Teru zna pravu istinu o tome u kakvom je stanju njegov sin.

Kumovi

Nova TV, 20:20

PONEDJELJAK Zvone moli Anđelu još jednu šansu. Ispriča joj cijelu priču, no Anđela mu ne vjeruje i prijavi ga policiji. Pod stresom izgubi svijest pa je Zvone odnosi do ordinacije.

UTORAK Stipan se uz pomoć Ivke priprema za prosvjed protiv braće i Šime, ali ga omete poziv iz policije. Dolazi na razgovor s inspektorom, koji ga obavještava da su pronašli Matin auto koji je stradao u eksploziji, ali ne i Matino tijelo.

SRIJEDA Nakon što je na polaganju kamena temeljca sve pošlo po zlu, dolazi policija i zemljište se zatvara. Inspektor vodi Aljošu, Šimu i Vinka na policiju. Šima traži utjehu kod Kuzme.

ČETVRTAK Svi su u šoku nakon saznanja o tome tko je pronađeni mrtvac. Stipan odlazi na policiju i govori inspektoru da bi trebao ispitati Kuzmu.

PETAK Svi su još u šoku od vijesti o pronalasku tijela na zemljištu. Najgore je Kuzmi koji od svega želi pobjeći pa to predlaže Šimi koja ga odbija. Mještani su u strahu zbog toga što misle da opasna banda ili možda serijski ubojica haraju Zaglavama.

 

Zločinački umovi

RTL 2, 20:00

PONEDJELJAK Tri muškarca iz Bostona iznenada su napadnuta i zadavljena. BAU profilira ubojicu koji uhodi svoje žrtve te ih likvidira jer smatra da imaju loš utjecaj na druge. U međuvremenu, tim se druži s Rossijem, koji je doznao da će njegov omiljeni bar biti zatvoren zbog slabog poslovanja.

UTORAK Dva ženska kostura pronađena su u dvorištu u Virginiji. BAU pokušava doznati tko su žrtve te istodobno istražuje prošlost stanovnika. U međuvremenu, JJ pokušava uvjeriti Cruza da otkrije timu da su bili u vezi.

SRIJEDA BAU tim se vraća u Missouri nakon što Blake primi telefonski poziv svog oca, koji traži od tima da pomogne pronaći osobu odgovornu za niz ubojstava. Sad Blake radi profil ubojice s otuđenim bratom.

ČETVRTAK U Los Angelesu Rossi je u potrazi za bivšim narednikom iz marinaca. Ostali članovi BAU-a su na tragu osvetniku s misijom koji hara Clevelandom. JJ i dalje krije svoju tajnu.

PETAK Tijela dviju žena pronađena su umotana u zavjesu za tuširanje. BAU pokušava utvrditi je li zločine počinio tim ubojica ili zločinac koji djeluje samostalno. U međuvremenu, Morgan i Garcia planiraju Valentinovo sa svojim partnerima, dok se JJ vraća s odmora.

 

Na granici

Nova TV, 21:15

PONEDJELJAK Sluđen krivnjom što je ubio Zdenka, Toni napušta set svoje serije i odustaje od snimanja. Tomo je u problemu - zove ga Aki jer je Toni nestao bez traga.

UTORAK Sukob između Anđelke i Gordane je sve oštriji pa ljutita Gordana šalje Penavama u dućan inspekciju. Unatoč sukobu Nediljka i Mije, šverc zmijskog otrova teče odlično i ampule uspijevaju prijeći iz Bosne u Hrvatsku u Zdenkovu autu.

SRIJEDA Petra i Andrija su u problemu, planiraju nekako provaliti u Zdenkov auto da dođu do ampula s otrovom. Rat između Penava i Štiglića se nastavlja.

ČETVRTAK Tadija i Alma prvo traže Matu po selu, a kad ga nađu, ne znaju kako prekinuti hipnozu. Tomo i Marko voze Tonija u Zagreb kako bi stigao potpisati ugovor za novi projekt u Americi. Luka i Jure govore Dadi o planovima da kafić pretvore u klub. Dado, pun grizodušja, to javlja Anti, koji odlučuje sabotirati otvaranje kluba prekidom dovoda struje.

PETAK Nakon nezgode zbog nestanka struje, čini se da je Zorka slomila nogu, a Marko natukao rebra. Dado i Karlo pokušaju sakriti da je Ante kriv za strujni udar u selu, ali Nediljko ih otkrije i odlazi se obračunati s Mijom.

 

Dva svijeta, jedna ljubav

HTV1, 12:25

 

PONEDJELJAK Lívia liječi Vitóriju i spasi je. Dr. Botelho hvali Lívijinu pomoć. Raul i Gema izjave ljubav jedno drugom. Zilda otpusti Líviju. Felícia obuče Biancinu odjeću. Bianca se ljuti i lovi Felíciju po kući.

UTORAK Bernardo se razveseli kad sazna da ima kćer, ali nemiran je jer se ne može sjetiti prošlosti. Emília ga tješi. Mássimo nosi Rosino dijete svojoj kući, a Salomé misli da je to njegov sin.

SRIJEDA Emília traži Bernarda, Raul je upozori da su Bentovi ljudi u kraju. Roberto vježba mačevanje s Pedro. Emília kaže Gemi da je ponovno našla Bernarda i da želi razgovarati s Lívijom.

ČETVRTAK Gibão ne vjeruje Raulu i veže ga s Bernardom. Vitória moli Felipea da ode u samostan i sazna vijesti o časnoj sestri kojoj je Lívia bila u posjetu. Bento govori grofici da je našao njezina sina.

PETAK Vitória je neutješna jer vezani muškarac u kolibi nije njezin sin. Bento se naljuti kad mu plaćenici ne mogu objasniti što se dogodilo i gdje je Bernardo.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'
EMOTIVNA VEČER

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'

Popularna pjevačica oduševila je sinoć na prvom koncertu u nizu, a kako doznajemo, najveći spektakl priprema se za nedjelju

Nekada je imao 163 kilograma, a sad se za njim okreću: Sin Lepe Brene oduševio izgledom
ZABLISTAO NA PROMOCIJI

Nekada je imao 163 kilograma, a sad se za njim okreću: Sin Lepe Brene oduševio izgledom

Tajnu svog izgleda, Viktor Živojinović krije u promjeni životnog stila koju je donio prije nekoliko godina. Usredotočio se na zdravu prehranu i redovito vježbanje
Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene
NIJE ISTO KAO NA 'DORI'

Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene

Za kostime je zaslužna prijateljica Baby Lasagne, mlada dizajnerica Valentina Pliško