Obavijesti

Show

Komentari 0

Evo što vas očekuje na domaćim programima: Tablete će izazvati bijes, a slijedi i priznanje o ocu

Evo što vas očekuje na domaćim programima: Tablete će izazvati bijes, a slijedi i priznanje o ocu
7

Doznajte što vas sve očekuje ovog tjedna u omiljenim sapunicama na domaćim programima

VIDEO

Donosimo vam tjedni pregled sadržaja sapunica (od ponedjeljka 08. siječnja do petka 12. siječnja) i otkrivamo sve što možete očekivati u novim epizodama omiljenog televizijskog žanra na programima HRT-a, RTL-a i Nove TV.

Pregled godine: Bilo je nekoliko odličnih novih serija. Vrijedi ih pogledati ako još uvijek niste!
Pregled godine: Bilo je nekoliko odličnih novih serija. Vrijedi ih pogledati ako još uvijek niste!

Zlatni kavez

NOVA TV, 20:20

PONEDJELJAK Ferit odlazi kod Kazima i odluči ondje ostati. Pronašao je način kako natjerati Sejran da radi ono što on želi. Sejran je zabrinuta hoće li Ferit pratiti Kazima. Nükhet razgovara s Kayom i zajedno odlaze kod Kazima.

UTORAK Feritova prva seansa s Talihom doživljava neočekivani razvoj događaja. Ferit, razmišljajući o životu koji će od sad graditi, odlazi u vilu razgovarati s Halisom. Njegovi potezi iznenađuju cijelu vilu.

SRIJEDA Ferit i Kaya otvaraju trgovinu za Halisa u Marmarisu. Nükhet se nosi s pohlepnim Kazimom. Orhan uživa u vremenu koje provodi s Dicle. Sejran se zabavlja u Marmarisu, uznemirujući Ferita. Suna se povjerava Abidinu.

ČETVRTAK Kayina pomoć Sejran oko studija jako ljuti Ferita, a njegova svađa sa Sejran ne prestaje kad se vrate u vilu. Seyran objavljuje svoju odluku o sveučilištu za večerom. Kaya ima nove planove u glavi.

PETAK Orhan poduzima novi potez kako bi spriječio ono što je Sultan učinila Dicle. Ferit, Sejran, Asuman, Suna i Kaya izlaze proslaviti Sejranin polazak u školu. Sejran je bijesna kad vidi Sultan kako stavlja tablete u kavu.

La Promesa

HRT 1, 13:20

PONEDJELJAK Camilo zaveže Alonsa i Conrada te im zaprijeti da će ubiti svakog tko omete njegove planove. Catalina ih pronađe i oslobodi. Camilo i dalje ne želi odati tko ga je poslao.

UTORAK Jana je odlučila obnoviti Manuelov avion. Uvjerena je da je on jedini koji bi trebao preuzeti kontrolu nad svojim životom. Ali za ostvarenje tog nauma trebat će pomoć i novac.

SRIJEDA Doña Cruz priznaje Catalini da je prodala obiteljski broš kako bi si priuštila raskošnu rođendansku proslavu. Catalina je zgrožena takvim nepoštovanjem svoje majke.

ČETVRTAK Alonso je bijesan na Doñu Cruz zbog toga što je prodala broš njegove pokojne supruge. Između njih izbije žestoka svađa u kojoj isplivaju stare zamjerke. Pripreme za Manuelovo i Jimenino vjenčanje teku glatko.

PETAK Doña Cruz napokon priznaje Curru da Lorenzo nije njegov otac, ali kaže i to da ona ne zna tko mu je pravi otac.

Oproštajno pismo

NOVA TV, 21:15

PONEDJELJAK Kad Alanur poljubi Ziju, bori se protiv osjećaja koje je davno morao prikriti zbog oproštajnog pisma. Aslı svjedoči poljupcu. Seher pljusne Aslı, što dovodi do raskola između majke i kćeri.

UTORAK Zija kreće za Alanur zbog pisama koje je napisala kad su prekinuli. Dok pokušava saznati tko je napisao ta pisma, pokušava objasniti Alanur da ni on ni ona nisu krivi za prekid.

SRIJEDA Hatidžein pokušaj samoubojstva potrese obitelj do srži. Bijes je usmjeren na Aslı i Alanur. Alanurin upad u kuću dovodi do teške situacije. Usred kaosa dobra vijest stiže od Mehmeta.

ČETVRTAK Seher se suočava s Aslı i obećava da će čuvati njezinu tajnu. Pokušava manipulirati njezinom savješću i okreće je protiv majke.

PETAK Skandal oko zlata dovodi u pitanje povjerenje između Aslı i Mehmeta. Dok njih dvoje pokušavaju izgladiti stvari, neočekivani incident potresa Aslı, koja se opet nađe pred teškom dvojbom. Situacija se komplicira zbog Alanur i Seher.

Zločinački umovi

RTL 2, 20:00

PONEDJELJAK Tijekom slavlja zbog Morganova povratka sa šestomjesečnog dopusta, tim dobije zadatak uhititi serijskog ubojicu koji terorizira obitelji u Wichiti, otimajući djecu dok im roditelji spavaju. Morgan traži odgovornog za svoju otmicu.

UTORAK Emily Prentiss poveže ubojstvo u New Yorku s međunarodnim ubojicom čije su mete visokopozicionirane osobe u Rusiji i Engleskoj. BAU odluči predvidjeti njegov sljedeći potez prije nego što napadne.

SRIJEDA Dvije žene iz Sacramenta u Kaliforniji pronađene su mrtve nakon što su bile podvrgnute operacijama lica. BAU pokušava naći ubojicu koji želi žrtve oblikovati prema svojoj viziji idealne žene. Rossi se susreće s bivšom ženom Hayden.

ČETVRTAK Muškarac iz Tempea pronađen je s inicijalima “BAU” urezanima u trbuh. Ministarstvo pravosuđa optuži Hotcha za planiranje terorističkog napada. BAU pokušava dokazati da se radi o pogrešci i identificirati ljude koji su mu smjestili.

PETAK Dok je Hotch na privremenom zadatku, bivša kolegica Emily Prentiss pomaže timu tijekom njegove odsutnosti. Nakon povratka iz Los Angelesa JJ se emocionalno slomi pred Willom i prepričava događaje oko otmice djece te hvatanja ubojice koji je žrtve otimao usred bijela dana.

Ulica sjećanja

NOVA TV, 18:00

PONEDJELJAK Feride odbija vidjeti nasilje koje se provodilo nad njezinom majkom i braćom pa s krvavim rupcem koji joj je ostavila Dženet kreće na put u svoje djetinjstvo.

UTORAK Radost Jilmaza, koji misli da će se izvući nekažnjen jer je slučaj zatvoren, pretvara se u moru kad začuje Dženetin glas. Birsenino priznanje još više raspiri Halilov bijes. No kap koja prelije čašu jest poruka koju joj je majka ostavila na dan smrti.

SRIJEDA U sklopu plana u Sosu priređena je rođendanska zabava za Zejnep. Dar koji joj daje na kraju večeri Halila i Zejnep dovodi do točke bez povratka. Dok se sve to događa, pojavljuje se iznenađujući svjedok koji će promijeniti tijek suđenja.

ČETVRTAK Zejnep gleda snimke Halila i Funde, silno se razočara i odlučuje držati se podalje od Halila. Zbog toga uključuje Džanera u Dženetin slučaj. To ne zaustavlja Halila. Armagan se od početka protivi tomu da se njezina kći viđa s Halilom i za nju je to prijateljstvo neprihvatljivo. Feride i potpisuje papire za rastavu.

PETAK Jusuf dolazi kući i napadne Seraj kad sazna da je njezina sestra pozvala frizera u kuću.Halil i Birsen od Kivanča primaju neočekivani poziv i odlaze k Feride. Ta će noć za troje braće i sestara biti i noć obračuna i nova prilika da se pomire.

Dva svijeta, jedna ljubav

HTV1, 12:25

PONEDJELJAK Felipe objašnjava Vitóriji da je morao otpustiti Pedra, ali ne govori joj razlog. Botelho kaže Líviji da su joj otac i majka u samostanu. Rita je sretna kad primijeti promjenu u Severinom ponašanju.

UTORAK Gđa Neném je ljubomorna na Severu jer dr. Botelho pokazuje naklonost prema njoj. Bento nudi Pedru novac kako bi mu pomogao naći Bernarda. Roberto poljubi Biancu.

SRIJEDA Dorotéia kaže grofici da zna njezinu tajnu o sinu i zahtijeva kuću u São Paulu za svoju šutnju. Sestra Lúcia je uznemirena i naredi Bernardu da napusti samostanski vrt. On bježi i izgubi se.

ČETVRTAK Alex i Lívia se zabavljaju, a Felipe ih promatra. Vitória je ganuta kad ugleda Bernarda, a on je optuži da je zla žena iz njegovih snova. Zilda želi razgovarati s Anitom.

PETAK Gema kaže Líviji da je Felipe pomogao Pedru nakon što su ga razbojnici pretukli. Ljubomorni Roberto je nesretan jer je Anita prihvatila Afonsovu bračnu ponudu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Aleksandra Prijović izvela je čak tri gosta na binu, za jednim svi 'poludjeli': 'Čovječe, što radiš...'
TREĆI KONCERT U ARENI

Aleksandra Prijović izvela je čak tri gosta na binu, za jednim svi 'poludjeli': 'Čovječe, što radiš...'

Prijović je zabavljala publiku u Varaždinu i treću noć zaredom, a na sceni su joj se pridružile tri glazbene zvijezde, MC Stojan, Andreana Čekić i Dejan Kostić

Mama Hajdukovog golmana plesom je proslavila rođendan: 'Godine jedva prate moj tempo'
VELIKO SLAVLJE

Mama Hajdukovog golmana plesom je proslavila rođendan: 'Godine jedva prate moj tempo'

Za svoj poseban dan Renata Lovrinčević Buljan je odjenula usku haljinu, a na zabavi imala je tortu i puhala svjećice. U jednom trenutku pridružila se i DJ-u pa zaplesala
Ovo je Lasagnina konkurencija? Osebujni finski predstavnik nastupio je u bež tangama...
'OVO JE SPRDNJA'

Ovo je Lasagnina konkurencija? Osebujni finski predstavnik nastupio je u bež tangama...

Kada nije bio u bež tangama, Finac Windows95man pjevao je i plesao u kratkim trapericama s otkopčanim šlicem.