Obavijesti

Show

Komentari 18

Ezel će sa snimanja morati na suđenje, ali tvrdi da je nevin

Ezel će sa snimanja morati na suđenje, ali tvrdi da je nevin
4

Jedva čekam da ovaj cirkus završi. Sudovi su mi obilježili karijeru i život. Poslije svega želim ulogu u komediji. Treba mi promjena i malo smijeha, izjavio je Kenan

VIDEO

U “Ezelu” su ga nedužnog optužili za pljačku kasina i ubojstvo zaštitara, a u novoj seriji “Časni ljudi” traži pravdu za oca, koji nevin leži u zatvoru. U privatnom životu Kenan Imirzalıoglu (40) čeka suđenje zbog šmrkanja i dilanja kokaina.

Zvijezdu turskih serija uhitili su prošlo ljeto na godišnjem odmoru. Baš je bio završio snimanje druge sezone serije “Časni ljudi”, koja na Novoj TV počinje u ponedjeljak. Kenan je neko vrijeme bio u pritvoru kako ne bi utjecao na svjedoke, a sudac u Istanbulu zabranio mu je napuštati Tursku.

Zbog straha da će ostati bez glavnog junaka, producenti nisu znali hoće li raditi treću sezonu. Seriju su nastavili snimati, ali usporenim tempom jer se Kenan svako malo mora javljati sucu. Novo ročište čeka ga početkom listopada, a ako mu dokažu da je preprodavao kokain, marihuanu i tablete, glumac bi mogao dobiti do 17 godina kazne zatvora.

- Jedva čekam da ovaj cirkus završi. Sudovi su mi obilježili karijeru i život. Poslije svega želim ulogu u komediji. Treba mi promjena i malo smijeha - izjavio je Kenan.

Osim obitelji, potporu u životnoj drami pružila mu je kolegica Bergüzar Korel (32), koja u “Časnim ljudima” utjelovljuje sutkinju Feride, u koju će se zaljubiti Kenanov lik Mahir. Bergüzar, Šeherezada iz “1001 noći”, uloga u novoj seriji donijela je nagradu za najbolju glumicu.

Imirzalıoglu je brzo poslije skandala s drogom prekinuo s manekenkom Kübrom Küçük (27). Poslije su ga povezivali s glumicom Berrak Tüzünataç (29), koja je u “Sulejmanu Veličanstvenom” glumila Mihrunisu, miljenicu sultanova sina Mustafe.

'Nisam diler i narkoman, nemam poroka'

Otkad sam ostavio cigarete, živim zdravo. Od tulumarenja mi je draže ostati doma i pročitati dobru knjigu. Živim kao pravi vuk samotnjak, kaže Kenan.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 18

VIDEO

Rodila je Sonja Kovač: 'Najljepši dan u našim životima, čudo!'
DOBILA KĆER

Rodila je Sonja Kovač: 'Najljepši dan u našim životima, čudo!'

Influencerica je krajem prošle godine podijelila kako će sa zaručnikom Goranom Mandićem dobiti dijete. Nakon toga, otkrila je da nosi curicu i od tada je često dijelila kako izgleda njezina trudnoća

Liječnica Petra za 24sata o daru za rođendan: 'Billboard s mojim likom? To je iznenađenje života'
PROSLAVILA ROĐENDAN

Liječnica Petra za 24sata o daru za rođendan: 'Billboard s mojim likom? To je iznenađenje života'

Liječnica i influencerica Petra Meštrić jučer je proslavila 30. rođendan uz poseban poklon, a otkrila nam je i kako se osjeća
Tko je zaručnik Sonje Kovač? Postali su roditelji, a spojila ih je ljubav prema putovanjima
LJUBAVNA PRIČA PARA

Tko je zaručnik Sonje Kovač? Postali su roditelji, a spojila ih je ljubav prema putovanjima

Profesionalni pokeraš Goran Mandić i glumica zaručili su se 2022. na egzotičnim Maldivima, a dvije godine kasnije postali su roditelji