Obavijesti

Show

Komentari 22

Braić je pobijedio četvrti put, a Marina Orsag postala je Rozga

Braić je pobijedio četvrti put, a Marina Orsag postala je Rozga
32

Svaka ti čast Marko, ovo je stvarno bio vokalni vrhunac. Ovo je bilo intimno, emotivno i uvjerljivo, točna svaka notica. Vidim da si uživao u ovoj izvedbi i voliš ovu pjesmu. Odličan si performer, pohvalila ga je Indira

VIDEO

U večerašnjoj epizodi showa 'Tvoje lice zvuči poznato' četvrti put je pobijedio Marko Braić (29). On je na pozornicu izašao kao britanski kantautor predivnog baritona Rag'n'Bone Man (35).

POGLEDAJTE VIDEO:

- Ti si ovim glasom probudio sve moguće emocije u mojem tijelu. Lijepo si dočarao taj duboki bariton. Snaga kojom si prštao, nevjerojatno je, ja sam se naježila - rekla mu je Nives.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Svaka ti čast Marko, ovo je stvarno bio vokalni vrhunac. Ovo je bilo intimno, emotivno i uvjerljivo, točna svaka notica. Vidim da si uživao u ovoj izvedbi i voliš ovu pjesmu. Odličan si performer i sto posto si bio u ovoj priči - pohvalila ga je Indira.

Prvi je nastupao glumac Fabijan Pavao Medvešek (27). On se odlično snašao u ulozi svestranog člana skupine Black Eyed Peas, Will I Am (45). Otpjevao je plesni hit 'I Got a Feeling' uz koji je i zaplesao poput Will I Ama u spotu u kojem je prikazan ludi noćni provod.

- Jako mi je bilo dobro -  rekao je Fabijan nakon nastupa, a i žiri je bio zadovoljan.

- Ovo je bilo izuzetno zabavno. Tulum je bio kakav i je u tim godinama. Koreografski je bilo puno improvizacije, ali to tako ide - rekao je Igor.

- Sad smo vidjeli da se znaš opustiti, da znaš uživati u društvu, bio si u predivnom društvu. Meni je ovo bilo fantastično - istaknuo je Goran.

Lu Jakelić postaje Sanja Doležal, dok će Orsag utjeloviti Rozgu...
Lu Jakelić postaje Sanja Doležal, dok će Orsag utjeloviti Rozgu...

U lude osamdesete odvela nas je prošlotjedna pobjednica Lu Jakelić (26). Ovoga puta gledali smo je u liku Sanje Doležal (57), pjevačice legendarne grupe Novi fosili. Dok je Lu izvodila točku, imitirajući spot pjesme 'Dobre djevojke', na pozornicu je u imitaciji spota sudjelovala i prava Sanja Doležal te na kraju zapjevala s Lu.

- Super je. Inače volim slušati Lu kad pjeva, volim što pjeva i kad su me pozvali bilo mi je drago, samo bih voljela da su me stavili u neku drugu ulogu - rekla je Sanja nakon izvedbe te odala da je 'jako zadovoljna sa sobom od nekada'.

- Ovo je bila jedna od mojih najdražih pjesama kada sam bila mala i u tom trenutku sam počela obožavati Sanju kao protagonisticu poziva na buntovništvo - rekla je Nives.

- Bilo mi je teško razlikovati kopiju od originala. Sanja, ja znam kako je to kad te dupliciraju. Mene su zvali kopijom Indire Force - kazala je Indira.

- Bilo je veliko veselje, svi smo uživali - kratko je komentirao Goran.

Seksi stas i glas zavodnika Enriquea Iglesiasa (45) utjelovila je Neda Parmać (35).

- Ja sam vidjela dobru zabavu, došlo mi je da skočim i da se malo razbacam - rekla je Indira.

Nives je ispričala kako je ona imala priliku upoznati Enriquea, ali da je Neda poboljšana verzija njega, jer bolje pjeva i manje je arogantna.

- Neda to ne može toliko loše otpjevati, kao Enrique - dodala je Nives.

- Bolja si kopija od Enriquea - našalio se Igor.

Na užarenoj pozornici showa zapjevala je i zaplesala domaća kantautorica Alka Vuica (59) u koju se transformirao Mario Valentić (40). Pjevao je pjesmu 'Ola'e' i rukama mahao baš kao Alka u video spotu, što je primijetio i žiri.

- Odlično ti sjeda taj melos, ti pokreti ruku koji su karakteristični za Alku, te su ruke uvijek u akciji - kazala je Indira.

- Koji si ti propuh s tim rukama napravio, to je čudo jedno. Stvarno si svježeg zraka donio tu - našalio se Igor komentirajući nastup.

- Bilo je izuzetno zabavno. Sve što se dalo izvući, ti si izvukao - kazao je Goran.

Indira istaknula noge, a Nives i Maja s nikad većim dekolteom
Indira istaknula noge, a Nives i Maja s nikad većim dekolteom

Nakon što je u prošloj emisiji uskočio u cipele Emilije Kokić (52), Siniša Ružić (51) ovoga puta opet je na pozornicu izašao u ženskom izdanju. U liku američke pjevačice Taylor Dane (58), Siniša izveo je hit 'Tell It To My Heart' imitirajući spot.

- Ovo je bilo onako kako je trebalo biti. Bio si prezabavan, presmiješan, to boksanje rukama je nevjerojatno. Užasno zabavno i smiješno, ali i kvalitetno, dirljivo - rekao je Igor.

- Ne samo da je bilo dirljivo, ovo je bilo i potresno. Konačno se vidjelo da kad glumac više nema izlaza, onda posegne za super moćima. Vidjelo se da si zabljesnuo u jednom momentu poput meteora - komentirao je Goran.

Lana Klingor Mihić (40) utjelovila je kraljicu popa Madonnu (62) u njezinim mlađahnim danima s početka karijere te otpjevala pjesmu 'True Blue' sa zahtjevnom količinom teksta za jednu laganu melodiju.

- Odlična si, nevjerojatna je sličnost s Madonnom. Nije lako dočarati tuđe emocije, a tebi je to stvarno pošlo za rukom - rekla je Indira.

- Madonnu najviše volim iz ove turbulentne faze kada je iz nje isijavao taj istinski seksepil, kada nije bilo potrebe da nešto naglašava jer to sve zaista ima u sebi. Sve je bilo jako krasno i hvala Bogu da ti se gljiva malo i smilovala i da si napokon i zaplesala. Lijepo te vidjeti kako plešeš - komentirala je Nives.

Kao seksi Jelena Rozga (43) na pozornicu je izašla natjecateljica Marina Orsag (41) i otpjevala je Jelenin hit 'Tsunami' te pri tom imitirala kadrove iz video spota.

- Letjela si kao leptir, ubadala si kao pčela - rekao je Goran te dodao da je koreografija bila jako dobra.

- Imala si i puno boljih nastupa koji su me i bacili sa stolca, ali ne znači da je ovaj bio loš - rekao je Igor te dodao da je bila apsolutno na nivou.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Tragedija u 'Večeri za 5': 'Vice je umro nakon snimanja, obitelj je htjela da se epizode emitiraju...'
ŠIBENSKI TJEDAN

Tragedija u 'Večeri za 5': 'Vice je umro nakon snimanja, obitelj je htjela da se epizode emitiraju...'

Vice Martinović obožavao je ribarenje. Tijekom sudjelovanja u showu 'Večera za 5' družio se i kuhao s Ivanom Brnadić, Florijanom Žižićem, Miloradom Casperom Miškovićem i Goranom Grguričinom

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'
ISPRIČALA DETALJE O MAJČINSTVU

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'

Marijin sin Mario će početkom svibnja napuniti pet mjeseci, a pjevačica je otkrila zašto se odlučila za to ime, tko joj je najveća podrška i zašto ne voli dijeliti sinove fotografije
Sydney Sweeney je plesala bez grudnjaka pa poručila: 'Žao mi je što imam sjajne grudi...'
PORUKA HEJTERIMA?

Sydney Sweeney je plesala bez grudnjaka pa poručila: 'Žao mi je što imam sjajne grudi...'

Glumicu je nedavno kritizirala holivudska producentica Carol Baum. Unatoč negativnim komentarima, Sydney je uživala s prijateljima u Meksiku