Show

Komentari 19

Fani se prodaje za večeru da bi pomogla životinjama

Fani se prodaje za večeru da bi pomogla životinjama

Fani Stipković rekla je da je teško osvojiva. Traži dečka s kojim će biti na duhovnoj razini, a nakon što se uda ne misli se od te osobe više rastajati

Novinarka "Red Carpeta" Fani Stipković (28) i urednik Daniel Delale (30) u klubu Fly ponudili su se na prodaju za kampanju Prijatelja životinja. Na internet stranici ulovi.hr može se licitirati za njih, a početna cijena je jedna kuna. Novac ide udruzi kako bi i dalje pomagali životinjama.
- Nadam se da ću postići visoku cijenu da ne pokvarim imidž sponzoruše kakvom me neki smatraju. Zato dajte što više novca kako bi me odveli na večeru - našalila se manekenka i dodala da je ona inače neosvojiva djevojka.
- Uvijek mislim da će neki dečko uspjeti, ali nikako. Ponekad imam osjećaj kao da sam muškarac koji se ne želi vezati jer volim slobodu. Puno radim na svojoj duhovnosti i samo sličan dečko može biti sa mnom u vezi. Kad se udam ne želim se rastati - kaže bivša manekenka. Prije dva dana Prijatelji životinja sastavili su listu "najokrunije odjevenih" javnih osoba. Daniel Delale kaže da je Marko Grubnić opravdano na prvom mjestu.
- Dolazi u bundama na posao koje ni moja mama ne bi nosila. Trebao bi se osvijestiti, ali znam da se to ne može preko noći. Ja ne nosim bunde, a kožu sam prije nosio i jedem meso tako da neću biti licemjeran - kaže urednik showbiz emisije. Luka Oman iz udruge nada se da će Daniel postati novo zaštitno lice u narednim kampanjama za životinje.

IVANA ZASPALA NA CASTING ZA REVIJE
Martina Čular prije dva tjedna prekinula je vezu s bivšim dečkom Severine, Matom Čuljkom. Manekenka je u subotu među prvima došla na kasting za reviju "Nivea Cro a Porter", a bivša Miss Ivana Ergić je potpuno zaboravila.
- Učila sam za ispit na fakultetu, a i nemam koristi od toga tako da mi nije žao. Želim početi raditi u marketingu kako bih ispekla zanat - kaže Ivana koja je u vezi sa odvjetnikom Dominikom Jankovićem.

Najčitaniji članci