Obavijesti

Show

Komentari 19

Fani se prodaje za večeru da bi pomogla životinjama

Fani se prodaje za večeru da bi pomogla životinjama
7

Fani Stipković rekla je da je teško osvojiva. Traži dečka s kojim će biti na duhovnoj razini, a nakon što se uda ne misli se od te osobe više rastajati

VIDEO

Novinarka "Red Carpeta" Fani Stipković (28) i urednik Daniel Delale (30) u klubu Fly ponudili su se na prodaju za kampanju Prijatelja životinja. Na internet stranici ulovi.hr može se licitirati za njih, a početna cijena je jedna kuna. Novac ide udruzi kako bi i dalje pomagali životinjama.
- Nadam se da ću postići visoku cijenu da ne pokvarim imidž sponzoruše kakvom me neki smatraju. Zato dajte što više novca kako bi me odveli na večeru - našalila se manekenka i dodala da je ona inače neosvojiva djevojka.
- Uvijek mislim da će neki dečko uspjeti, ali nikako. Ponekad imam osjećaj kao da sam muškarac koji se ne želi vezati jer volim slobodu. Puno radim na svojoj duhovnosti i samo sličan dečko može biti sa mnom u vezi. Kad se udam ne želim se rastati - kaže bivša manekenka. Prije dva dana Prijatelji životinja sastavili su listu "najokrunije odjevenih" javnih osoba. Daniel Delale kaže da je Marko Grubnić opravdano na prvom mjestu.
- Dolazi u bundama na posao koje ni moja mama ne bi nosila. Trebao bi se osvijestiti, ali znam da se to ne može preko noći. Ja ne nosim bunde, a kožu sam prije nosio i jedem meso tako da neću biti licemjeran - kaže urednik showbiz emisije. Luka Oman iz udruge nada se da će Daniel postati novo zaštitno lice u narednim kampanjama za životinje.

IVANA ZASPALA NA CASTING ZA REVIJE
Martina Čular prije dva tjedna prekinula je vezu s bivšim dečkom Severine, Matom Čuljkom. Manekenka je u subotu među prvima došla na kasting za reviju "Nivea Cro a Porter", a bivša Miss Ivana Ergić je potpuno zaboravila.
- Učila sam za ispit na fakultetu, a i nemam koristi od toga tako da mi nije žao. Želim početi raditi u marketingu kako bih ispekla zanat - kaže Ivana koja je u vezi sa odvjetnikom Dominikom Jankovićem.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin