Obavijesti

Show

Komentari 80

Fanovi: Mi smo metalci, ne bojimo se ni kiše ni blata

Fanovi: Mi smo metalci, ne bojimo se ni kiše ni blata
39

Čak 39.000 najvjernijih obožavatelja neumorno je skakalo i pjevalo uz Metallicu na zagrebačkom Hipodromu. J. Hetfield se zahvalio okupljenima

VIDEO

Iako je blato bilo do gležnja i kiša nikako nije htjela prestati, ništa nije moglo umanjiti doživljaj fanovima Metallice koji su sinoć napokon dočekali da legendarni bend dođe u Hrvatsku.
- Ma kakva kiša, kakvo blato? Mi smo metalci i takve sitnice ne mogu nas spriječiti da uživo doživimo ovakav spektakl - redom su ponavljali oduševljeni obožavatelji dok su skakali po ljepljivom blatu Hipodroma. Najveći broj od 39.000 okupljenih bio je smješten ravno ispred ogromne pozornice. Njima nisu smetali ni blato, ni kiša ni hladnoća jer su svi kao jedan skakali na hitove svog omiljenog benda. U tom dijelu atmosfera je bila toliko užarena da je većina skinula majice ili su bili barem u kratkim rukavima. Onima koji su bili na tribinama bilo je nešto hladnije, ali na kraju su svi jednako oduševljeni otišli kućama. Tijekom koncerta oko pozornice je povremeno iz jakih bacača plamena sukljala vatra koja je bila toliko jaka da su toplinu osjetili čak i oni koji su se nalazili i sto metara od pozornice. Osim plamena grupa je fanovima priredila i nekoliko spektakularnih vatrometa. James Hetfield je cijelo vrijeme komunicirao s publikom i svima se zahvalio na vjernosti i ovako velikoj posjeti.
- Zagrebe, Metallica je s vama, jeste li i vi s nama? - kazao je u jednom trenutku frontmen Metallice, a publika mu je gromoglasno potvrdno odgovorila. Bend se obožavateljima odužio s čak dva bisa i svirali su od 21.10 do nekih pola sata prije ponoći. Izveli su svoje najveće hitove među kojima su bili 'The Day That Never Comes', 'One', 'Master Of Puppets' i 'Enter Sandman', a jedan od dojmljivijih dijelova koncerta bila je izvedba pjesme 'Nothing Else Matters' koja je počela impresivnom solo dionicom gitarisata Kirka Hammetta. Bis je započeo pjesmom 'Am I Evil' grupe Diamond Head, a Hetfield je kazao kako je ta pjesma doslovce okupila Metallicu. Frontmen grupe pred kraj je konstatirao kako zna da je publici prvi album najdraži od svih. Iako su prije nastupa govorili kako bi htjeli vidjeti noćni život Zagreba članovi benda su odmah nakon koncerta napustili grad i uputili se u Lisabon gdje imaju sljedeći koncert. U publici su bile zastave svih okolnih zemalja pa čak i Bugarske.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 80
VIDEO

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...
NAKON POLUFINALA EUROSONGA

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...

Mnoge je to zaintrigiralo, pa su odgovor na to pitanje potražili kod gospođe Ružice Višnjić, predsjednice Udruge osoba oštećenog sluha iz Vinkovaca

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'
AFERA NA EUROSONGU

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'

Nizozemski predstavnik na Eurosongu, Joost Klein, danas je trebao peti po redu nastupiti na probi
Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'
SMIJEŠI LI NAM SE POBJEDA?

Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'

Olga Hadjić nam otkriva što bi Marku Purišiću moglo stvoriti problem u finalu Eurovizije u subotu