Show

Komentari 10

Fanovi 'Prijatelja' ljuti: Posebna epizoda ne uključuje tamnopute glumce i gostujuće zvijezde

Fanovi 'Prijatelja' ljuti: Posebna epizoda ne uključuje tamnopute glumce i gostujuće zvijezde

Mnogi su se razveselili kad je konačno objavljeno da će 27. svibnja biti emitirana specijalna epizoda 'Prijatelja', ali sada neki obožavatelji bjesne jer među posebnim gostima nema tamnoputih glumaca ili glumica

Serija 'Prijatelji' bila je globalni hit tijekom 90-ih, a finale je emitirano 2004. nakon 10 godina na televizijskim programima. Dugoočekivano ponovno okupljanje originalne postave u posebnoj epizodi, obožavatelji će konačno dočekati 27. svibnja ove godine.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ipak, svi fanovi nisu u potpunosti sretni s time što se za sada o epizodi zna. Naime, iako je HBO Max najavio da će se originalnoj šestorci (Jennifer AnistonLisa KudrowCourteney CoxDavid SchwimmerMatt LeBlanc i Matthew Perry) pridružiti velike zvijezde kao što su Lady Gaga, Justin Bieber, korejski bend BTS i aktivistica Malala Yousafzai, pa čak i David Beckham, ljutnja je eruptirala zato što nema najavljenih tamnoputih glumaca ili glumica.

- Čak i sa 25 gostujućih zvijezda, uspjeli su (producenti) napraviti epizodu bez tamnoputih osoba. Kakav je to New York City? - pisalo je u jednoj Twitter objavi.

- Još uvijek nemaju tamnopute prijatelje? Strašno - pisalo je u drugoj.

Producenti specijalne epizode nisu komentirali ovakve objave, ali je nekoliko originalnih glumaca u ranijim intervjuima reklo kako su svjesni da je već u 90-ima u seriji nedostajalo rasne raznolikosti.

Najčitaniji članci