Obavijesti

Show

Komentari 10

Fanovi se požalili: Puno je bolje uopće ne upoznati svoje idole...

Fanovi se požalili: Puno je bolje uopće ne upoznati svoje idole...
6

Korisnici Reddita podijelili su svoje priče o neugodnim iskustvima sa slavnim zvijezdama. Mnogi su se šokirali zbog ponašanja slavnih, pogotovo onih za koje bi mislili da ne bi ni mrava zgazili

VIDEO

Iggy Azalea

Jedna od korisnica ispričala je kako je radila za tehničku podršku jedne tvrtke s voćem u imenu, a bavila se mušterijama iz Australije i Novog Zelanda. Kaže kako je mušterija zvala i tražila pomoć sa svojim e-mailom na mobitelu, a softver ju je identificirao kao Amethyst Kelly.

- Prve riječi iz njenih usta bile su: 'Napokon se netko javio, a sada mi reci kako da popravim svoj j*beni mobitel'. Vodila sam ju kroz korake, ali me nije slušala i cijelo sam vrijeme bila dekoncentrirana i onda je ona pukla i pitala me: 'Znaš li ti tko sam ja?' Ponovila sam ime koje mi je dala, a ona mi je rekla: 'Ja sam Iggy j*bena Azalea. Jako sam poznata u Australiji - ispričala je korisnica razočarana ponašanjem zvijezde. 

Kaže da ju je nakon toga proslijedila stručnjaku koji zapravo i nije bio stručnjak, ali je to učinila jer ju je htjela skinuti s linije. 

- Jako mi je drago što više nije slavna - dodala je korisnica.

Ed Sheeran

Jedan od korisnika Reddita ispričao je kako je vidio pjevača Eda Sheerana (28) u trgovini u West Yorkshireu. Rekao mu je da je 'cool' što ga je imao priliku upoznati, ali ga nije htio pitati za fotografiju.

- 'Misliš, onako kako ih sad okidaš?' Ništa mi nije bio jasno, a on mi se unosio u lice i samo ponavljao: 'Ha? Ha?' Odšetao sam i nastavio s kupnjom, a čuo sam ga kako se smije dok odlazim. Kada sam došao do blagajne, vidio sam ga kako pokušava izaći s 15-ak čokoladica koje nije platio. Djevojka na blagajni je bila jako draga i profesionalna te mu je rekla: 'Gospodine, trebate ih platiti'. Prvo se pravio da je umoran i da ju ne čuje, ali se naposljetku okrenuo i donio ih na blagajnu. Kada je uzela jednu čokoladicu i počela ju skenirati više puta, zaustavio ju je i rekao joj da svaku posebno skenira kako bi 'spriječila električnu neplodnost' - ispričao je korisnik.

Beyonce

Korisnica pod nadimkom 'jeyore' ispričala je kako se pjevačica Beyonce (37) naljutila na jednom koncertu jer nitko nije stajao i pljeskao, a nakon tri otpjevane pjesme nije se htjela vratiti na pozornicu.

- Punih 30 minuta publika je samo sjedila dok nam je spiker neprestano govorio da bismo trebali uzvikivati njeno ime - otkrila je.

Oprah Winfrey

Izgleda da se i poznata američka tv-voditeljica Oprah Winfrey (65) uspjela nekome zamjeriti. 

- Oprah mi nije dala napojnicu nakon što je potrošila 200 dolara na ručak. Umjesto toga potpisala mi se na ubrus i ponašala se kao da mi je učinila golemu uslugu. Najbolje od svega je bilo to što kada je ušetala, sve su moje stolove dodijelili drugima, pa nije trebala čekati ni na što. Tako sam zaradila četiri dolara na sat za privilegiju posluživanja Oprah, a ona je samo pričala kako mi se potpisala na ubrus, što nisam od nje ni tražila - ispričala je korisnica Reddita.

Bruno Mars

Jedan od korisnika požalio se kako se pjevač Bruno Mars (33) ponašao vrlo neprimjereno dok je sjedio u boravku jednog od velikih glazbenih studija u Hollywoodu.

-  Bruno Mars je došao, pogledao me i rekao: 'Gdje je, je*ote, moj taksi?' Pogledao sam ga i rekao: 'Tko si ti, je*ote?' Zbilja nisam znao tko je on, ali frajer se ponašao kao apsolutni kreten - ispričao je.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Beyonce 00:29

 

 

 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Uskoro kraj nagađanjima? BBC navodno u stanju pripravnosti zbog priopćenja Kate Middleton
ČEKAJU PALAČU

Uskoro kraj nagađanjima? BBC navodno u stanju pripravnosti zbog priopćenja Kate Middleton

Prije velikih najava, Buckinghamska palača je bila poznata po tome što je upozorenja izdavala samo određenim urednicima u medijima

Pojavio se video princeze Kate, a mnogi ne vjeruju da je to ona: 'Premršava je, a vidite joj nos!'
SNIMLJENI NA FARMI

Pojavio se video princeze Kate, a mnogi ne vjeruju da je to ona: 'Premršava je, a vidite joj nos!'

Princeza Kate i princ William viđeni su u dućanu s domaćim proizvodima u Windsoru, nedaleko od svoga doma Adelaide Cottage, u dijelu Windsor Great Parka, gdje se Kate oporavlja
VIDEO Kate, jesi to ti? Princezu snimili u javnosti: Nasmijana je šetala sa suprugom Williamom
ZAJEDNO U KUPOVINI

VIDEO Kate, jesi to ti? Princezu snimili u javnosti: Nasmijana je šetala sa suprugom Williamom

Kate Middleton pojavila se sa suprugom Williamom, a osmijeh nije skidala s lica. Nosila je sportsku modnu kombinaciju