Obavijesti

Show

Komentari 18

Šuška se: Lady GaGa prekinula s Christianom zbog Bradleyja?

Šuška se: Lady GaGa prekinula s Christianom zbog Bradleyja?
10

Na dodjeli Grammyja Lady GaGa pojavila se u raskošnoj haljini, sa skupocjenim nakitom, ali bez prstena. Također, Christian nije ju pratio ni na crvenom tepihu niti ga je spomenula u govoru

VIDEO

Iako joj nagrade samo pristižu, čini se da na privatnom planu Lady GaGi (32) baš i ne ide. Nakon što je na dodjeli Grammyja snimljena bez skupocjenog zaručničkog prstena, obožavatelji su na društvenim mrežama počeli šuškati da je prekinula zaruke s dugogodišnjim partnerom Christianom Carinom (50). 

Pokretanje videa...

00:20

Na ceremoniju je obukla raskošnu srebrnu haljinu bez naramenica i s visokim prorezom. Uz to je iskombinirala Tiffanyjevu ogrlicu i naušnice, ali prsten je izostavila. Također, Christian nije ju pratio ni na crvenom tepihu niti ga je spomenula u govoru. 

61st Annual GRAMMY Awards - Arrivals - Los Angeles

Tu su 'nastupili' njezini brojni pratitelji, kojima je čudno što pjevačica nema prsten, a tjedan dana prije toga ga je nosila. Uz to, Carino je bio uz nju na svim prethodnim dodjelama nagrada. Fanovi žele znati je li par stvarno prekinuo desetak dana prije dodjele Oscara. 

- Može li Christian Carino objaviti nešto na Instagramu ili se oglasiti. Dobit ću živčani slom ako je GaGa prekinula još jedne zaruke. Potreban joj je muškarac koji će biti uz nju desetljećima - ljut je fan. 

Iako Lady GaGa ne prati Christiana na Instagramu, on još uvijek ima njezine fotografije na profilu. Također, ukoliko se ispostavi da nisu više zajedno, obožavatelji su nagađaju koji je razlog tomu. 

- Sigurno ga je ostavila kako bi bila s Bradleyjem - misle jedni te se nadaju da će glumački par iz 'Zvijezda je rođena' biti zajedno.

Glumac je inače u, kako tvrdi, sretnom braku s manekenkom Irinom Shayk (33). Par ima kćer Leu De Seine (1), a navodno ni manekenka nije pretjerano oduševljena njegovom prisnošću s Lady GaGom zbog zajedničkog filma. 

Wimbledon 2016 - Day Nine - The All England Lawn Tennis and Croquet Club

U PAR MINUTA PRETVORILA SE U LJEPOTICU: 'Izgledaš potpuno neprepoznatljivo, kako je ovo moguće?'

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Ovo je novost na Eurosongu i mnoge je zabrinula. Hoće li to naštetiti Lasagni i plasmanu?
NAKON POLUFINALA - ŠOK!

Ovo je novost na Eurosongu i mnoge je zabrinula. Hoće li to naštetiti Lasagni i plasmanu?

'Što to znači? Trebamo li se bojati da ćete oštetiti najveće favorite?', 'Bojim se da to nije dobra stvar, bolje bi bilo da je random odabir', komentari su na društvenim mrežama

Baby Lasagna nakon nastupa: 'Moj posao još nije gotov!
PRVO POLUFINALE EUROSONGA

Baby Lasagna nakon nastupa: 'Moj posao još nije gotov!

U prvom polufinalu se za prolazak u finale borilo 15 izvođača, od kojih 10 ide dalje. Osim njih su nastupale i tri države iz skupine 'Velikih 5'
Cura Lasagne pokazala buduću kuću: 'Upoznali smo se online. Mislila sam da je prvi spoj užas'
LJUBAVNA PRIČA ZARUČNIKA

Cura Lasagne pokazala buduću kuću: 'Upoznali smo se online. Mislila sam da je prvi spoj užas'

Marko i ja se znamo preko tri godine. Upoznali smo se na Instagramu. On je svirao u bendu, ja sam znala za njih i onda sam rekla: 'Vidi koji zgodan lik'. Zatim sam ga odlučila dodati na Instagramu, ispričala je Elizabeta