Obavijesti

Show

Komentari 22

Fanovi zabrinuti za Anu Nikolić: Ne izgledaš zdravo. Jedeš li što?

Fanovi zabrinuti za Anu Nikolić: Ne izgledaš zdravo. Jedeš li što?
6

Njezini obožavatelji u početku su je hvalili, govoreći joj kako se trud doista isplatio. No svakom novom Aninom objavom sve joj više 'stavljaju' na nos kako je pretjerala. Slažu se kako je sada previše mršava

VIDEO

Srpska pjevačica Ana Nikolić (41) imala je fazu života u kojoj se udebljala 52 kilograma. Riješila se viška kilograma, no nije ostala na tome. Nastavila je naporno trenirati, a pridržava se i pravilne prehrane. Na Instagramu redovito objavljuje fotografije u pripijenoj odjeći, a nerijetko odijeva kratke suknje. Sada rado pokazuje vitku liniju.

POGLEDAJTE VIDEO: Nikolić smršavjela u inat bivšem mužu

Pokretanje videa...

Ana Nikolić 01:18

Njezini obožavatelji u početku su je hvalili, govoreći joj kako se trud doista isplatio. No svakom novom Aninom objavom sve joj više 'stavljaju' na nos kako je pretjerala. Slažu se kako je sada previše mršava.

- Ženo draga, što si učinila od sebe? Noge su ti previše mršave. Jedeš li ti što? Ne izgledaš mi zdravo, ovo je kost i koža. Svaka ti čast na izgubljenim kilogramima, ali ovo je previše. Anoreksična si - pišu joj na društvenim mrežama.

Ana se osvrće na komentare drugih, jer sama zna koji je put trebala proći da dođe do onog što je htjela. O teškom periodu šutjela je tri godine, a zbog viška kilograma bila je u depresiji.

- Gurala sam sebe u ambis. Pokušavala sam nekoliko puta uništiti Anu Nikolić. Živcirala me. Nisam više željela biti Ana Nikolić. Više puta sam padala na dno. Željela sam da me nema, da ne postojim. Što sam sve napravila sebi... Dozvolila sam sebi da se udebljam 52 kilograma - rekla je Ana. 

Nikolić je priznala: 'Smršavjela sam 52 kile u inat bivšem mužu'
Nikolić je priznala: 'Smršavjela sam 52 kile u inat bivšem mužu'

Pjevačicu je, kako sama kaže, svaki dostavljač u gradu znao.

- Otvarala sam frižider usred noći, ustajala sam iz kreveta da bih jela. Ali Bog nije dozvolio da se uništim i uvijek sam se vraćala jača nego ikad - kaže Ana. 

Srpski mediji pišu kako je Ana u jednom od svojih intervjua otkrila kako je smršavila u inat bivšem suprugu, reperu Stefanu Đuriću Rasti (30). 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin