Obavijesti

Show

Komentari 18

Farma: Među izazivačima su starlete Morales i Ava

Farma: Među izazivačima su starlete Morales i Ava
5

Ivan Hrvatska, Ava Karabatić i dva bivša farmera Maja Morales i Antonio Marušić ovogodišnji su izazivači koji će pomutiti račune starim farmerima

VIDEO

Kao i prošle godine, na Farmu dolaze izazivači Ivan Hrvatska, Ava Karabatić i dva bivša farmera Maja Morales i Antonio Marušić. Njihov zadatak je uzburkati svakodnevicu na farmi na kojoj se u zadnje vrijeme više trača i kalkulira nego radi. Ava je javnosti poznata zbog ucjenjivanja profesora, a na medijsku scenu se pokušava probiti i kao pjevačica. Ivan Hrvatska je osebujni glazbenik, a Antoniju Marušiću je pružena nova prilika da ostane na Farmi. Maja će na Farmi pokušati izdržati duže od dva dana i tako dokazati samoj sebi da ipak može izdržati bez seksa dulje vrijeme. Izazivači će ostati na Farmi ukoliko dokažu da su spretniji, jači i vredniji od starosjedioca.

DANIEL JE PRVI DUELIST
Kao što je i sam predvidio, Daniel Popović odabran je za prvog duelista i to jednoglasno.
- To sam i očekivao, tu se nema što reći, istina je da nisam pokazivao puno zanimanja za posao. Nisam baš previše ni radio, nisam niti tip koji bi nešto previše radio, moram biti motiviran za to - kazao je Daniel. Nakon izbora duelista kao najveći negativac dana ispao je Kiki jer se počeo družiti sa Danielom.
- Ne znam jesam li ja naivan ili lakovjeran? Jelena mi isto kaže da on jedno govori drugo radi, u jednom trenu razgovara s Danielom u drugom je protiv njega - kazao je Josip koji je u razgovoru s Brankom rekao kako misli da će Daniel izaći van i za slugu postaviti Kikija.
- U tome i je problem. Imat ćemo hendikepiranog gazdu - rekla je Branka te još gestikulacijama do znanja da Kikija smatra neinteligentnim. U Kikija se razočarala i Nikol koja je kazala da bi se on prodao i za kunu jer nema svoj karakter.

KIKE SE BOJI KAKO ĆE NIKOLINA SHVATITI MASAŽE
Jelena i Kike razgovarali su o tome kako Nikolini Pišek vani izgleda njihovo svakodnevno masiranje. Kristijan Curavić je kazao da je njegova masaža zbog zdravstvenih problema, kako ju nitko ne bi drukčije protumačio. Jelena je potom Nikolini poručila da se ne boji za dečka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'
OČARANA LJUDIMA I PRIRODOM

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'

Julie Theis ima preko pola milijuna pratitelja, a donijela je odluku da napusti Ameriku i preseli se u Hrvatsku, točnije u Dubrovnik. 'Kad sam išla guglati, bila sam zapanjena ljepotom grada', rekla nam je

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...
PROMJENE

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...

Influencerica se preselila u novi stan nakon što je ranije otkrila kako se seli jer joj treba veći dom
Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'
ODUŠEVILA VIDEOM

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'

Vlatka Pokos pozirala je na stolu za masažu samo u košulji, a onda poručila: 'Ljubav je najmoćniji, najljepši osjećaj na svijetu'