Obavijesti

Show

Komentari 24

Farmer Matej ludovao autom: 'Nisam ni znao da je tu kamera'

Farmer Matej ludovao autom: 'Nisam ni znao da je tu kamera'
3

Ma kaznu ću nekako odraditi, no žao mi je da se sada od toga radi velika priča. Ja sam čak i zaboravio na presudu i cijeli slučaj, ali priča se sad ponovno počela vrtjeti u medijima, ispričao je

VIDEO

Nekadašnji natjecatelj 'Farme', Matej Margarin (25) iz Poznanovca u Hrvatskom Zagorju, osuđen je na kaznu zatvora od 120 dana uvjetno na rok od 12 mjeseci. Kažnjen je sa 100.000 kuna te mu je izrečena zabrane upravljanja motornim vozilom 'B' kategorije u trajanju od dvije godine. Njega je prošle godine u Bedekovčini snimila nadzorna kamera kako vozi brže od dozvoljene brzine. 

- Nisam znal da je tam kamera - rekao je Margarin policajcima, piše portal Ni Zagorje malo.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Farma Kristina Mandarina 01:05

- U razdoblju od 3. do 18. travnja 2020. godine, nadzornom fiksnom kamerom za nadzor brzine u Bedekovčini, 14 puta snimljen je 25-godišnji hrvatski državljanin kako je osobnim vozilom prekoračio dopuštenu brzinu kretanja vozila. Također je provjerama utvrđeno kako je vozilo kojim je upravljao neregistrirano i neosigurano, a utvrđeno je i kako je vozilom upravljao prije stjecanja prava na upravljanje motornim vozilom, odnosno bez položenog vozačkog ispita - stoji u policijskom izvješću Policijske uprave krapinsko-zagorske.

Kako doznajemo, Matej je sve priznao, a presuda je pravomoćna. Na taj neregistrirani auto stavio je registarske pločice s nekog drugog automobila.

Bivšu zvijezdu 'Farme' kaznili sa 100.000 kn: 14 puta prekoračio brzinu, a nije položio ni vozački
Bivšu zvijezdu 'Farme' kaznili sa 100.000 kn: 14 puta prekoračio brzinu, a nije položio ni vozački

- A bolje ikakve nego nikakve - komentirao je Matej policiji kad su ga identificirali, pronašli i porazgovarali s njim, piše Ni Zagorje malo.

Matej se sada oglasio za Večernji list.

- Istina je da sam učinio te prekršaje, a ludovao sam s autom jer sam bio u teškom životnom razdoblju. Mladost, ludost. Automobil sam kupio i koristio ga za posao, a nakon što su mu istekle registarske oznake, stavio sam druge jer nisam imao novca za produljenje starih. Isto tako još nemam vozačku dozvolu jer nemam dovoljno novca za polaganje vozačkog ispita - rekao je za Večernji list.

A evo što kaže na kaznu od vrtoglavih 100.000 kuna.

- Iskreno, još nisam ni preuzeo rješenje o kazni. Na terenu sam, radim, a preuzet ću je kad se vratim u Zagreb odnosno Zagorje. No, sigurno je neću platiti. Ne znam ni koje su posljedice u slučaju da kaznu ne platim, a ne znam ni odakle bih je podmirio. Pa ne zarađujem 200 tisuća kuna mjesečno. Neka se radije bave političarima koji kradu milijune, a nas siromahe nek' ostave na miru. Ma kaznu ću nekako odraditi, no žao mi je da se sada od toga radi velika priča. Ja sam čak i zaboravio na presudu i cijeli slučaj, ali priča se sad ponovno počela vrtjeti u medijima - poručio je.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin