Obavijesti

Show

Komentari 1

Farrell: 'Bili smo dvije godine u vezi i nikad nismo vodili ljubav'

Farrell: 'Bili smo dvije godine u vezi i nikad nismo vodili ljubav'
9

Dok Natalie Portman odlučno niječe da se spetljala s Mobyjem, Colin Farrell javno je priznao da je bio s Elizabeth Taylor, a kraljica popa Madonna na vrhuncu karijere bila s je reperom Tupacom

VIDEO

Glumica Natalie Portman (37) i Moby (53) upoznali su se nakon koncerta u Austinu, zajedno partijali po New Yorku, a noć proveli skupa na Harvardu... Barem je tako donedavno tvrdio glazbenik u novim memoarima “Then It Fell Apart”. Kad su mu bile 33, kaže Moby, bio je u vezi s Portman, no ona to odlučno niječe. Glumica tvrdi da su to sve gluposti te da su kratko i površno bili prijatelji jer je u međuvremenu shvatila da je Moby zainteresiran za nju na način na koji ona ne želi i nije bio primjeren.

- Neobično mi je da je to okarakterizirao kao hodanje jer ono kratko što sam ga poznavala, pamtim ga kao pomalo ljigavoga starijeg muškarca - opravdava se Natalie, koja je u to vrijeme bila velika obožavateljica Mobyjeve glazbe. Iako ona demantira njihovu kratku romansu, Moby je zagrizao i želio je dokazati istinu. Osvrnuo se na njezine riječi te napisao da su zaista bili u vezi.

Moby i Natalie Portman

- Da budem iskren, ne mogu shvatiti zašto bi krivo prezentirala istinu o našoj vezi, koju mogu potkrijepiti i mnoštvom fotografija – uporan je bio posramljeni Moby, koji se nakon izjava glumice odlučio povući s turneje na kojoj je predstavljao memoare. Zbog velike razlike u godinama glazbenik je shvatio zašto Natalie ne želi obožavateljima priznati istinu o njihovu odnosu. A mnogi su komentirali: “Ako su bili zajedno, kako su se njih dvoje pobogu spojili?! Nespojiv su par”.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Američka pjevačica Cher (73) davnih je dana ljubovala s glumcem Tomom Cruiseom (56) dok je on bio tek na početku karijere. Malo tko je znao za njihovu vezu, a oni koji su znali nisu vjerovali da je par kliknuo zbog razlike u godinama. Cher je, navodno, bila luda za mladim Tomom, a jednom prilikom je izjavila da joj je bio jedan od najboljih ljubavnika. Pjevačica je tad već imala karijeru dugu 20 godina, a s obzirom na to da se Tom pokušavao probiti u glumačkom svijetu, par je prekinuo zbog pretrpanog rasporeda i obveza.

Idući par definitivno je za rubriku “jeste li znali”, a kako su se uopće spojili glumica Elizabeth Taylor i holivudska zvijezda Colin Farrell (43), teško je ikome shvatiti. Ljubav je tajnovita stvar. Elizabeth je preminula 2011., a dvije godine nakon Colin je otkrio njihovu vezu za koju je dotad znalo malo ljudi.

Collin Farrell filming The Winter Tales in Dumbo

Glumac je divu upoznao na ne tako romantičnome mjestu - u bolnici, a zajedno su bili gotovo dvije godine. Ipak, nikad nisu vodili ljubav, iako je Colin htio biti njezin deveti muž.

World AIDS Day presentation of Love Letters - Los Angeles

Rane devedesete spojile su nespojivi par, pop kraljicu Madonnu (60) i pokojnog repera Tupaca. Tad je pjevačica bila na vrhuncu karijere, a neočekivanoga ljubavnog partnera dugo vremena je skrivala i nikad njihov odnos nije definirala. Neuobičajeno se ponašala u gostovanju u jednoj emisiji 1994. godine, a nedavno je Tupaca proglasila odgovorim za to.

FILE PHOTO: FILE PHOTO: Singer Madonna arrives at the Metropolitan Museum of Art

- U to vrijeme hodala sam s Tupacom i stvar je u tome da je on imao veliki utjecaj na moj život generalno. Tako da, kad sam došla u show, osjećala sam se vrlo gangsterski – objasnila je Madonna svoje ponašanje. Njezino slučajno otkrivanje veze s reperom zapanjilo je njezine fanove jer su, tvrde obožavatelji, po svemu bili potpuno različiti. Nije drukčija situacija bila ni sa seks-ikonom Pamelom Anderson (51) koja je svojedobno bila jako zagrijana za kralja popa Michaela Jacksona. Njihova romansa nije dugo trajala, ali te 2009. godine činilo se da su ludi jedno za drugim.

Monaco Grand Prix - Friday - Circuit of Monte Carlo

Ni za glumicu Evan Rachel Wood (31) nikad se ne bi reklo da će biti u vezi s Marilynom Mansonom (50). Njihov odnos bio je pun uspona i padova. Kružile su priče da je upravo ona razlog zbog čega je glazbeniku propao brak s Ditom Von Teese (46). Međutim, ni ljubav Marilyna i Rachel nije imala dugi vijek trajanja.

Led Zeppelin Tribute Concert Arrivals - London

I na hrvatskoj celebrity sceni postojali su parovi za koje se nikad ne bi pretpostavilo da će biti zajedno poput voditeljice Danijele Trbović (55) i redatelja Olivera Frljića (43). Daniela nije tajila vezu s mlađim muškarcem, ali nikad nije odavala previše privatnih detalja. Tako i kad je došlo do prekida, voditeljica nije željela reći razlog, samo je naglasila da nisu prekinuli zbog treće osobe, kao što je bio slučaj u njezinu braku sa Šimom Vlajkijem kad je pronašla ženske gaćice u stanu koje nisu pripadale njoj. Međutim, nekoliko mjeseci nakon prekida Oliver je uhvaćen s kolegicom Lindom Begonjom (47) u šetnji, što je potaknulo tračeve da je Daniela ponovno prošla kroz isto.

Na prvi pogled nespojivi, bivši hrvatski par bili su Bojana Gregorić Vejzović (47) i Boris Novković (51). Glazbenik je tad već osvojio publiku hitom “Kuda idu izgubljene djevojke”, dok je Bojana bila balerina u zagrebačkom HNK. Brak im je trajao pet godina, a trenutačno su oboje s mlađim partnerima.

PRINC HARRY PONOVNO ŠOKIRAO JAVNOST: Jedan njegov zahtjev iznenadio je mnoge

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje