Obavijesti

Show

Komentari 45

Fatalni Fran iz Zadruge: Cure se 'tuku' za pažnju nasilnika...

Fatalni Fran iz Zadruge: Cure se 'tuku' za pažnju nasilnika...
8

Kad izađem iz realityja, trebam se suočiti s nekim ljudima. Znam da me jednog dana čeka metak, priznao je problematični zavodnik Fran pred kamerama reality showa

VIDEO

Titula glavnog zavodnika u četvrtoj sezoni reality showa 'Zadruga' ide u ruke problematičnog Hrvata Frana Pujasa (22). No krenimo redom. Mladić s mrljama iz prošlosti ulazi u show kao debitant, i to ruku pod ruku s djevojkom Paulom Hublin (21).

POGLEDAJTE VIDEO: Zavodnik Fran iz Zadruge 

Pokretanje videa...

Četiri djevojke bore se za Frana 01:22

Samo nekoliko dana nakon ulaska par je odlučio staviti točku na šestomjesečnu vezu, a Hrvatica je utjehu pronašla u manekenu Anđelu. Fran je u početku tugovao i molio produkciju da mu omoguće antidepresive s obzirom na to da se teško nosi s prekidom. No nije trebalo dugo da i Pujas pronađe adekvatnu zamjenu.

Osmijeh na lice izmamio mu je ulazak atraktivne Hane Rodić (23), s kojom je prije dvije godine imao kratku avanturu. Hana i Fran su priznali kako se samo radilo o poljupcu, iako je Paula tvrdila kako su u vanjskom svijetu imali seksualne odnose. Nekoliko dana kasnije problematični mladić ulazi u vezu s bivšom eskort damom Minom Vrbaški.

Brojni gledatelji komentirali su kako je to dio njezine taktike s obzirom na to da je Mina poznata kao djevojka koja ulazi u emotivne odnose isključivo s favoritima showa. I tako su Fran i Vrbaški danima izmjenjivali nježnosti u krevetu, ali i ova ljubav imala je svoj rok trajanja. Fatalna starleta ubrzo se prebacila na drugog Hrvata, Filipa Cara, a Fran je ponovno ostao sam.

E sad dolazimo do pravog zapleta i događaja o kojemu 'bruji' pola Balkana. Mjesec dana nakon početka showa u reality ulazi Sanja Stanković (27), djevojka za koju su srpski mediji pisali kako se njezine fotografije nalaze u katalogu za elitnu prostituciju, ali i bivša partnerica Jovane Tomić poznatije kao Matora. Atraktivna plavuša odmah je 'bacila oko' na Hrvata i pred milijunima gledatelja priznala kako joj se sviđa šest godina mlađi Fran.

No to se nije svidjelo Sanjinoj bivšoj djevojci, koja je odmah krenula sabotirati novopečenu vezu. Izgleda kako joj dobro ide s obzirom na to da je Fran otkrio kako se teško nosi s cijelom situacijom. Inače, Zagrepčanin je još na početku realityja priznao kako je konzumirao narkotike, među kojima su kokain i marihuana. Bez srama je pričao i kako je dva puta fizički nasrnuo na bivšu djevojku, a već se može pohvaliti i s jednomjesečnim stažom u zatvoru.

Gledatelji šokirani: Zaručnik joj se bori za život, a atraktivna Maja ljubi drugog muškarca...
Gledatelji šokirani: Zaručnik joj se bori za život, a atraktivna Maja ljubi drugog muškarca...

I tu nije kraj. Pred cimerima se hvalio i kako je prevario poznatog hrvatskog dilera za vrtoglavih pola milijuna kuna.

- Kad izađem iz realityja, trebam se suočiti s nekim ljudima. Znam da me jednog dana čeka metak - priznao je problematični zavodnik Fran.

Ostalo je još malo do kraja prijava: Prijavi se na Rap Camp i osvoji nagradu u vrijednosti 150.000 kuna!  

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 45
VIDEO

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'
EMOTIVNA VEČER

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'

Popularna pjevačica oduševila je sinoć na prvom koncertu u nizu, a kako doznajemo, najveći spektakl priprema se za nedjelju

Nekada je imao 163 kilograma, a sad se za njim okreću: Sin Lepe Brene oduševio izgledom
ZABLISTAO NA PROMOCIJI

Nekada je imao 163 kilograma, a sad se za njim okreću: Sin Lepe Brene oduševio izgledom

Tajnu svog izgleda, Viktor Živojinović krije u promjeni životnog stila koju je donio prije nekoliko godina. Usredotočio se na zdravu prehranu i redovito vježbanje
Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene
NIJE ISTO KAO NA 'DORI'

Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene

Za kostime je zaslužna prijateljica Baby Lasagne, mlada dizajnerica Valentina Pliško