Chivas Regal nije samo viski koji se iz boce pretače u čaše i tada uživa. Njegovo nastajanje prava je čarobna priča o upornosti, umješnosti, iskustvu i uspjehu
Filip Juričić, Marija Borić i Edita Misirić uživali u Chivasu!
Na luksuznom putovanju - 'Luxury of time' tijekom kojeg je okupljenima kroz kušanje viskija ispričano kako nastaje svjetski poznati viski Chivas Regal ovog su četvrtka, u predivnom ambijentu zagrebačke Gradske kavane, uživala mnoga poznata lica.
Chivas Regal nije samo viski koji se iz boce pretače u čaše i tada uživa. Njegovo nastajanje prava je čarobna priča o upornosti, umješnosti, iskustvu i uspjehu. Na luksuznoj večeri i Chivas Regal 'Luxury of time' tastingu viskija poznati su testirali vlastita osjetila i otkrili što je sve potrebno da nastane ovaj poznati škotski viski.
Na Chivasovom tastingu sudjelovali su Chivasov vitez Filip Juričić, glumice Marija Borić, Helena Minić, Nina Kaić Madić, Jasna Jozić. U viskiju su uživali i Duško Modrinić s djevojkom Andreom Putnik, glumci Matija Kačan, Damir Markovina, Zlatan Zuhrić Zuhra, zatim Joško Lokas, poznati kolumnist i novinar Domagoj Jakopović Ribafish, fotografkinja Mare Milin s dečkom Robertom Bolarićem te prekrasna RTL-ova voditeljica Edita Misirić.
Svi su oni, kao i ostali uzvanici Chivasovog 'Luxury of time tastinga, kako bi prepoznali okuse i mirise koje skriva Chivas Regal viski , morali koristiti tri svoja čula: vid, okus i miris. Saznali su da se u Škotskoj viski proizvodi u čak četiri regije: Islay, Highland, Lowlands i Speyside, a upravo Speyside blend dominira Chivas Regal viskijima te ih karakterizira bogat voćni i cvjetni karakter.