Obavijesti

Show

Komentari 9

Finale 'Masked Singera': Danas ćemo saznati tko je najbolji maskirani pjevač u Hrvatskoj

Finale 'Masked Singera': Danas ćemo saznati tko je najbolji maskirani pjevač u Hrvatskoj
2

Elegantna Dalmatinka zvonkog glasa, nježna ali snažna Meduza ili misteriozni Ajkula Drakula? Upravo ove tri maske večeras će još jednom pokušati osvojiti srca publike tijekom čak tri kruga nastupa

VIDEO

Nakon deset tjedana 'detektivske' igre, otkrivanja zvjezdanih identiteta, vokalnih izvedbi, nastupa i puno smijeha, vrijeme je da tri posljednja maskirana celebrityja skinu svoje maske. Samo će jedan od njih zaraditi titulu najboljeg maskiranog pjevača u Hrvatskoj – pobjednika prve sezone RTL-ova showa 'Masked Singer'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Idi Prester netko uletio VIDEO

- Biti odjeven u masku, ne moći ljude zbilja gledati u oči, komunicirati s njima, udahnuti toliko života maskama zaista je nevjerojatno i čestitam vam na tome - poručit će voditeljica Antonija Blaće finalistima koji su nestrpljivo čekali svoje nastupe.

Elegantna Dalmatinka zvonkog glasa, nježna ali snažna Meduza ili misteriozni Ajkula Drakula? Upravo ove tri maske večeras će još jednom pokušati osvojiti srca publike tijekom čak tri kruga nastupa, ali ih i još malo zavarati novim tragovima te svojim osobnim predmetima koje će pokazati u backstageu.

I dok će neki članovi panela detektiva i dalje biti sigurni da znaju tko se skriva ispod, pa nabrajati imena od Viktorije Rađe, do Dubravka Šimenca i Stipe Pletikose pa sve do Lane Jurčević i Ivane Kovač, neke će im maske čak i u finalu predstavljati nerješivu zagonetku i zadavati nove glavobolje.

- Svaka ti čast i nemamo blage veze tko si! Svaka izvedba kao da je netko drugi ispod maske. Glas je potpuno drugačiji nego što je bio prošli put - u čudu će biti detektivi.

Šajeta ispao iz showa pa otkrio sve zakulisne tajne 'Maski': Šljokice ću još dugo pamtiti
Šajeta ispao iz showa pa otkrio sve zakulisne tajne 'Maski': Šljokice ću još dugo pamtiti

A sva će tri finalista još jednom visoko podići ljestvicu tijekom svojih šaljivih, ali i emotivnih nastupa pa će pohvale i komentari oduševljenja frcati na sve strane.

- Ovo je bio po meni najzabavniji nastup od kad smo krenuli s ovim showom - zadovoljno će ustvrditi detektivi nakon jedne izvedbe.

Uz to, voditeljica Antonija Blaće gledatelje će podsjetiti na najsmješnije i najemotivnije trenutke cijele sezone, a veliko finale bit će savršena prilika da na pozornici još jednom zapjevaju i sve ispale maske pa će tako Balthazar, Punjena Paprika, Majka Zemlja, Kiborg, Licitarsko Srce i ostatak ekipe zapaliti studio fantastičnim zajedničkim nastupom na otvaranju emisije.

Ovo su finalisti Masked Singera, znate li tko je ispod maski?
Ovo su finalisti Masked Singera, znate li tko je ispod maski?

Tko će uspjeti svoj identitet sakriti do samog kraja, tko će oduševiti i izmamiti iskrene suze te koja će poznata faca ponijeti laskavu titulu pobjednika prve sezone showa 'Masked Singer', ne propustite doznati već večeras od 20:15 sati na RTL-u!

POGLEDAJTE VIDEO: SVEKRVA NAPALA SNAHU U NOVOM SHOWU ’TKO MI BOLJE KUHA?’

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu