Show

Komentari 10

Finale slovenskog Supertalenta: Favorit Dino Petrić imao koronu i nije se mogao natjecati

Finale slovenskog Supertalenta: Favorit Dino Petrić imao koronu i nije se mogao natjecati

Neću lagati, na dnu sam. Jako mi žao jer mi je korona neposredno prije finala odnijela snove. Nisam imao nijedan simptom pa sam bio još više šokiran i shrvan kad sam vidio pozitivan test, rekao je Dino

Završila je emisija 'Slovenija ima talent', a pobjednica osme sezone je Tajda Korče, koja je kući ponijela i nagradu od 50.000 eura. Vratolomijama i fleksibilnošću je oduševila publiku.

POGLEDAJTE VIDEO: Pobjednica hrvatskog Supertalenta

Kako pišu tamošnji mediji, iako su se finalisti jako trudili, nije se mogao prikriti izostanak jednog od najvećeg favorita, Dine Petrića, Dalmatinca koji je pozitivan na korona virus. Gledatelje je iznenadila ta vijest, a Dino se osjeća dobro, iako žali radi toga što nije mogao sudjelovati. 

- Neću lagati, na dnu sam. Jako mi žao jer mi je korona neposredno prije finala odnijela snove. Nisam imao nijedan simptom pa sam bio još više šokiran i shrvan kad sam vidio pozitivan test. Život je odabrao tako i tu se završava moj put na slovenskom Supertalentu - rekao je Dino.

Na kraju večeri gledatelj Dejan Stanković iz Ljubljane osvojio je automobil. Glasovao je za svog favorita i izabran je njegov telefonski broj. Kasnije se ispostavilo da se radi o ocu finalista Marka Stankovića, talentiranog mladog pjevača, koji je neko vrijeme živio u Srbiji. Iako nije pobijedio u showu, osvojenom automobilu svi su se obradovali. 

Najčitaniji članci