Obavijesti

Video

Komentari 2

Hvarski slavuj Dino Petrić ima hit s klapom Šufit: 'O ovome sam sanjao, a sad se događa!'

Hvarski slavuj Dino Petrić ima hit s klapom Šufit: 'O ovome sam sanjao, a sad se događa!'

Hvarski slavuj, koji je nedavno oduševio nastupom na slovenskom Supertalentu, ima novi hit 'Još me lipo gledaš' koji je snimio s popularnom splitskom klapom Šufit

VIDEO

- Kad sam bio mali, s bratom sam rado i često slušao klape, a klapa Šufit bila mi je najdraža. Ipak sam ja Dalmatinac, a Dalmatinci vole klape i klapsko pjevanje, to je svima dobro poznato. Brat i ja smo od malena učili harmonije i višeglasno pjevanje, a ovaj duet s jednom od mojih omiljenih klapa jedna je ogromna stepenica gore u mojoj karijeri, objasnio je Dino, koji, osim klapa, obožava slušati pjesme Olivera Dragojevića, Toše Proeskog i drugih talentiranih glazbenika. 

Ipak, klape su mu oduvijek velika ljubav, a da će jednoga dana i sam pjevati s jednom od najpopularnijih hrvatskih klapa, nije mogao ni zamisliti, ali je o tome maštao.

- Oduvijek sam veliki fan klapa i klapskih pjesama, ali to da mogu danas na radijima i na televizijama slušat pjesmu koju smo snimili zajedno i da mogu pjevat uz njih u duetu, nisam tada ni u snovima mogao zamisliti. Vokali su nam se posložili predivno i oduševljen sam da u ovo vrijeme, kad se pojedinci sve više udaljuju, glazbenici poput nas spajaju i donose nove kombinacije i priče s ovako mnogo emocijama - dodao je hvarski slavuj.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

POGLEDAJTE VIDEO:

U ovoj prekrasnoj klapskoj pjesmi koja je objavljena na JoomBoos YouTube kanalu, Dino ponovno pjeva o ljubavi, a upravo to mu je jedna od najdražih tema. Njegove ljubavne balade dosad su na JoomBoosu skupile više od tri milijuna puta, a osim svojim glasom i video spotovima, Dino je oduševio i publiku u ovogodišnjem izdanju emisije 'Slovenija ima talent'. 

Ondje je nastupio s pjesmom 'Meni dobro je', velike slovenske zvijezde Jana Plestenjaka, a nakon njegova nastupa oduševljeno ga je zagrlila jedna od članica žirija, slovenska glazbena diva Marjetka Vovk. 

- Uzbuđen sam i oduševljen. Ni u snovima nisam zamišljao takve reakcije. Žiri i publika su me podržali i pljeskali. Nisam se uopće usudio pomisliti da će se to dogoditi, komentirao je tada Dino.

Kad su pjesmu, za koju tekst potpisuje Nenad Ninčević, a glazbu Raay, slušali dečki iz Klape Šufit, odmah su znali da će to biti velika pjesma i kombinacija koja može donijeti nešto što će oduševiti publiku i probuditi puno emocija.

Video je snimila ekipa Neo Visualsa, a svi su kadrovi snimljeni u divnoj Dalmaciji, blizu Zadra i videom su ponovno htjeli prikazati sve ljepote Hrvatske. Produkciju za pjesmu radila je ekipa Raay Musica, ali je produkcija ove pjesme ipak malo drugačija od klapskih pjesma na koje smo dosad navikli. Ovaj je hit, smatraju, dokaz da i uz moderniji zvuk i pop pristup klape mogu zvučati božanstveno i probuditi jednake emocije kao i klasične klapske skladbe.

Ovdje se prisjetite njegovo nastupa na Supertalentu, a kako glasi Dino u kombinaciji s višeglasjem klape Šufit, poslušajte i pogledajte ekskluzivno na JoomBoos YouTube kanalu.

POGLEDAJTE VIDEO:

VIDEO
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Danijela Dimitrovska: 'Najveća sramota mi je kad sam počupala obrve 'na pijavice''
24 PITANJA

Danijela Dimitrovska: 'Najveća sramota mi je kad sam počupala obrve 'na pijavice''

Voditeljica i model Danijela Dimitrovska odgovorila je na naša 24 pitanja i otkrila kada je imala najdeblju fazu te razne savjete za zdravu kožu, ali i ispričala kakvo je stanje na ljubavnom planu...

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle
Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!
DAMIR MIŠKOVIĆ ZA 24SATA

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!

Plus+ Naslov iz 2017. nas je financijski unazadio dvije godine, a vjerojatno će i ovaj. Ali ovaj put imamo puno ponuda za sve naše igrače, ali najviše za jednog. Uvjeren sam da će Rijeka biti prvak, kaže Damir Mišković