Obavijesti

Show

Finalna večer Ljeta u MSU-u – jedan i jedini Psihomodo Pop!

Finalna večer Ljeta u MSU-u – jedan i jedini Psihomodo Pop!
1

Psihomodo Pop u subotu zatvara Ljeto u MSU. Uživajte na atraktivnom krovu Muzeja suvremene umjetnosti u subotu kada vas ulaznica vodi i na filmsku projekciju te izložbu

I za kraj, kako i priliči, nekoliko sati punk-rocka na najglasnije! Davor Gobac poziva u subotu u 21 na krovni koncert kojim se zaključuje ovogodišnje Ljeto u MSU-u. I osjeća se, kaže, "onak', uzvišeno". "Već smo svirali po krovovima i to je dobra fora. A ovo je još krov na muzeju, znači, jako kulturna svirka na visokoj razini. Mada, moram priznati da nikad nisam bil gore, sad ću prvi put vidjeti kak' to izgleda", kaže Gobac. Za Psihomodo Pop ljeto nije doba pukog plandovanja, namjeravaju ga provesti svirajući što više i što češće, a nakon ljeta kreću u pripremu svog 11. po redu albuma s materijalom koji su već dovršili "u garaži".

"Imamo napravljenih 15-ak pjesama, imamo napravljene demose. Stvari su super, dosta su, onak', retro. Namjerno. Ima čak i neki rockabilly, pa rythm and bluesa, pa sve onako na neki Psihomodo način, onak', upankijano, a opet nije pank. Ma super bu", najavio je Gobac jedan od razloga zašto nipošto nije preporučljivo propustiti večernje rokijanje na krovu MSU-a, gdje će sigurno naći svojih pet minuta i dobar dio legendarnih pjesama poput "Fride", "Kad sam imao 16", "Ja volim samo sebe", "Pinokio", "Sturfucker...

Podsjetili smo ga da su 1988., u godini zmaja, svoj album prvijenac najavljivali, kako ono: "'Da li biste dali ruku svoje kćeri nekome od njih?", to jest nas. Kad bih imao kćer, bih li joj dao da se uda za nekog takvog? Naravno da bih. Zašto se ne bi udala za glazbenika, muzičara? Pa to sam i ja sam, htio ja to ili ne", kazao nam je odlično raspoloženi Gobac, nabrijan i u odličnoj formi za prvi muzejski koncert vječnog benda.

Time ćemo zaključiti još jednu odličnu sezonu briljantnog festivala, sve boljeg i boljeg iz godine u godinu, nezaobilazno mjesto glazbe, filma i uopće kulture u Hrvatskoj. Za koncerte su ulaznice u pretprodaji 85 kuna, a na dan koncerta 95 kuna. Nabavite ih na blagajni MSU-a te na www.eventim.hr i svim prodajnim mjestima Eventima ili na bilo kojoj od 105 benzinskih crpki Petrola.
Svaki koncertni dan i ove je godine na Ljetu u MSU-u cjelodnevni praznik kulture, pa će ulaznica za Psihomodo Pop 23. srpnja vrijediti i za francuski film "Vikendi".

Povrh svega toga, tijekom cijelog Ljeta u MSU s ulaznicama koje vrijede i za koncerte i za odabrane filmove u kinu Metropolis, apsolutno ste dobrodošli i na izložbu "Divlji zapad. Povijest neoavangarde Wroclawa", na prezentaciju umjetnina, filmova, fotografija i audio snimki iz grada koji je uoči Drugog svjetskog rata imao čak milijun stanovnika.
Festival Ljeto u MSU ove godine podržavaju Turistička zajednica grada Zagreba, Petrol, Karlovačko pivo i Jadransko osiguranje. Dođite ljetovati u MSU brzim, povoljnim, zelenim prijevozom Eko taxija pozivom na broj 1414. Eko taxi časti sve goste Ljeta u MSU s 10% popusta na sve prijevoze od i do MSU-a uz predočenje karte, a prilikom narudžbe taksija naglasite dipečeru da ljetujete u MSU.

Mr. Jack zna da glazba, baš kao i on, zbližava ljude, stoga se i ove godine odazvao pozivu i ljetuje u MSU-u! Kako su, od riječi važnija djela koja ih prate, za svoje prijatelje pripremio je brojna iznenađenja. Otkrivamo ih uskoro, jer je Ljeto iza ugla!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica