Obavijesti

Show

Komentari 0

Florijan je pazio na svaki detalj pa ekipu u 'Večeri za 5' ostavio bez teksta: 'Sve je bilo izvrsno'

Florijan je pazio na svaki detalj pa ekipu u 'Večeri za 5' ostavio bez teksta: 'Sve je bilo izvrsno'
11

Pripremu večere Florijan je započeo desertom naziva 'Šumska čokolada'. Naime, čokolade, borovnice i maline bile su za desert

Upravni pravnik Florijan Žižić (42) iz Skradina ugostio je šibensku ekipu trećeg dana ovotjedne 'Večere za 5'. Za svoju večeru dobio je 39 bodova. Dojmovi na Florijanovu večeru bili su izvanredni.

- Sve je bilo izvrsno - zaključio je Goran večeru, a ni ostali komentari nisu zaostajali.

Tragedija u 'Večeri za 5': 'Vice je umro nakon snimanja, obitelj je htjela da se epizode emitiraju...'
Tragedija u 'Večeri za 5': 'Vice je umro nakon snimanja, obitelj je htjela da se epizode emitiraju...'

Pripremu večere Florijan je započeo desertom naziva 'Šumska čokolada'. Naime, čokolade, borovnice i maline bile su za desert.

- To je čokolada koju radi u šumi - otkrio je Goran.

- Veselim se desertu, čini mi se zanimljivo - dodala je Ivana.

Ivana zbog preslanog jela nije osvojila niti jednu desetku: 'Ni ona si nije oprostila taj propust'
Ivana zbog preslanog jela nije osvojila niti jednu desetku: 'Ni ona si nije oprostila taj propust'

Uslijedila je priprema glavnog jela 'Babe Ane lug'.

- Ovo je danas sve nešto, kako da se izrazim, ne znam - zbunio je naziv glavnog jela Ivanu.

No, pogodila je da će u glavnom jelu jesti teletinu! Florijan je spravio peku s teletinom i povrćem.

- Očekujem ukusnu večeru, peku, domaću večeru, jednostavnija jela - zaključio je o glavnom jelu Milorad.

Ivana je otvorila šibenski tjedan u 'Večeri za 5', a gledatelji dali svoj sud: 'Neki su bili izbirljivi'
Ivana je otvorila šibenski tjedan u 'Večeri za 5', a gledatelji dali svoj sud: 'Neki su bili izbirljivi'

Za kraj, Florijan se okrenuo predjelu 'Umido na rupski'.

- Riječ me na ništa ne asocira - otkrila je Ivana.

Goran je objasnio da se radi o sporom, tihom kuhanju. Toplo predjelo domaćin je pripremio od telećih jetrica i palente - jetrici na venecijanski način. 

Ekipu je dočekao uz prigodne aperitive - domaći liker od koprive, breskve, dunje, žižula i koštica šljive.

- Dolazak je bio impresivan, meni je prvi put da sam tu, oduševljena sam s prostorom i kućicama - otkrila je Ivana.

- Veću nervozu u životu nisam vidio - dodao je Milorad. Njega kopriva nije oduševila, dok je Goran istim likerom bio baš zadovoljan.

Predjelo je stiglo i malo razbilo Florijanovu tremu. 'Umido na rupski' prvo je jelo koje je stiglo na stol.

- Malo kao na lovački, daje poseban štih da razblaži, neopisivo - pohvalio je Goran predjelo s telećom jetricom.

- Nisam odavno nešto ljepše jela. Stvarno perfektno - dodala je i Ivana. 

Nakon što je predjelo oduševilo ekipu, stiglo je glavno jelo - 'Babe Ane lug'. Florijan nije bio oduševljen svojim jelom, no ekipa je imala komplimente.

- Možda je malo nedostajalo soli - manju kritiku je uputio tek Milorad.

Nakon sjajne atmosfere za glavnim jelom, za kraj je stigao desert - 'Šumska čokolada'. Mousse s bobičastim voćem stigao je kao kraj odlične večere, baš kao i prigodni pokloni kojima je Florijan razveselio ekipu. Sve je domaćin zaključio i neobičnim iznenađenjem - stigao je pučki guslar Dane Jurić iz Dubravica. Oduševio je ekipu i tako zaključio izvrsnu Florijanovu večeru. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0
Istina o fotografijama Lepe Brene u uniformi: Prvi put je možda doista spašavala oca...
DVA PUTA U UNIFORMI

Istina o fotografijama Lepe Brene u uniformi: Prvi put je možda doista spašavala oca...

Brena je dva puta pozirala u uniformi. Jednom u Brčkom kada je, kako se čini, htjela izvući oca iz ratnih užasa. Drugi put je to učinila 1996. Vojnici koji plešu oko nje pripadnici su postrojbe o kojoj govori serija Sablja...