Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
0 komentara

'Fotke' iz 'Wonder Woman 2' pokazuju povratak starog lika

Redateljica Patty Jenkins, koja je režirala i prvi film, je na svojem Twitteru objavila fotografiju na kojoj se vidi kako ćemo u drugom filmu opet imati prilike vidjeti jednog starog heroja

Foto: Blitz Film i Video distribucija
0 komentara

Prijateljsko upozorenje - Ovaj tekst sadrži informacije koje bi se mogle smatrati spoilerima, to jest mogle bi pokvariti užitak gledanja onima koji nisu pogledali 'Wonder Woman 1'. Čitate na svoju odgovornost.

Foto: Twitter/Screenshot

Malo je filmova prošlog ljeta uspjelo privući toliku pažnju publike kako je to uspjela ekranizacija stripa 'Wonder Woman'. Film s Gal Gadot u glavnoj ulozi ne samo da je oduševio kritičare već je uspio oduševiti i publiku.

Stoga je i zaradio iznimno dobro, dosegnuvši preko 820 milijuna dolara zarade, na proračunu od samo 150 milijuna dolara. Takva zarada svima je dala do znanja da ćemo uskoro dobiti i nastavak filma, a prve fotografije sa snimanja upravo su objavile redateljica filma, kao i glavna glumica.

Foto: Clay Enos

Redateljica Patty Jenkins, koja je režirala i prvi film, tako je na svojem Twitteru objavila fotografiju na kojoj se vidi kako ćemo u drugom filmu ponovno imati prilike vidjeti u akciji Stevea Trevora.

Kako znamo iz prvog uratka, Trevor je poginuo na kraju filma nesebičnom žrtvom, kojom je spasio živote nebrojenih. Na fotografiji ga vidimo živog i zdravog, odjevenog u odjeću iz 80-ih. No u igri u ovom filmu su i bogovi, pa nam i nije toliko neobično što bi se netko mogao vratiti u život.

DEMONSKO PRISUSTVO Časna nam dolazi: Spremite se na posljednju molitvu za oprost

Druga fotografija pokazuje Wonder Woman kako promatra svoj odraz u ekranima, a objavila ju je sama glumica, potvrdivši u tvitu eru u kojoj se odvija film.

VIDI OVO: 5 zvijezda na čije smo snimke sexa zaboravili

Uz Gadot i Chrisa Pinea ćemo u filmu gledati i Kristen Wiig kao negativku Cheetah, a pridružuje im se i Pedro Pascal. Film 'Wonder Woman 2', koji se možda zove i 'Wonder Woman 1984' kako bi se izbjegla pomutnja s Drugim svjetskim ratom, u kina dolazi početkom studenog 2019. godine.

Tema: FILM

Message