Obavijesti

Show

Komentari 0

'Fotke' iz 'Wonder Woman 2' pokazuju povratak starog lika

'Fotke' iz 'Wonder Woman 2' pokazuju povratak starog lika
5

Redateljica Patty Jenkins, koja je režirala i prvi film, je na svojem Twitteru objavila fotografiju na kojoj se vidi kako ćemo u drugom filmu opet imati prilike vidjeti jednog starog heroja

VIDEO

Prijateljsko upozorenje - Ovaj tekst sadrži informacije koje bi se mogle smatrati spoilerima, to jest mogle bi pokvariti užitak gledanja onima koji nisu pogledali 'Wonder Woman 1'. Čitate na svoju odgovornost.

Malo je filmova prošlog ljeta uspjelo privući toliku pažnju publike kako je to uspjela ekranizacija stripa 'Wonder Woman'. Film s Gal Gadot u glavnoj ulozi ne samo da je oduševio kritičare već je uspio oduševiti i publiku.

Stoga je i zaradio iznimno dobro, dosegnuvši preko 820 milijuna dolara zarade, na proračunu od samo 150 milijuna dolara. Takva zarada svima je dala do znanja da ćemo uskoro dobiti i nastavak filma, a prve fotografije sa snimanja upravo su objavile redateljica filma, kao i glavna glumica.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Redateljica Patty Jenkins, koja je režirala i prvi film, tako je na svojem Twitteru objavila fotografiju na kojoj se vidi kako ćemo u drugom filmu ponovno imati prilike vidjeti u akciji Stevea Trevora.

Kako znamo iz prvog uratka, Trevor je poginuo na kraju filma nesebičnom žrtvom, kojom je spasio živote nebrojenih. Na fotografiji ga vidimo živog i zdravog, odjevenog u odjeću iz 80-ih. No u igri u ovom filmu su i bogovi, pa nam i nije toliko neobično što bi se netko mogao vratiti u život.

Časna nam dolazi: Spremite se na posljednju molitvu za oprost
Časna nam dolazi: Spremite se na posljednju molitvu za oprost

Druga fotografija pokazuje Wonder Woman kako promatra svoj odraz u ekranima, a objavila ju je sama glumica, potvrdivši u tvitu eru u kojoj se odvija film.

VIDI OVO: 5 zvijezda na čije smo snimke sexa zaboravili

Uz Gadot i Chrisa Pinea ćemo u filmu gledati i Kristen Wiig kao negativku Cheetah, a pridružuje im se i Pedro Pascal. Film 'Wonder Woman 2', koji se možda zove i 'Wonder Woman 1984' kako bi se izbjegla pomutnja s Drugim svjetskim ratom, u kina dolazi početkom studenog 2019. godine.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode