Show

Komentari 5

FOTO Genea Hackmana (93) nismo vidjeli godinama: Na pumpi pojeo sendvič i pio kavu

FOTO Genea Hackmana (93) nismo vidjeli godinama: Na pumpi pojeo sendvič i pio kavu

Legendarnog glumca, koji se godinama vješto skriva od očiju javnosti, ulovili su fotoreporteri dok je naručivao hranu

Kada pričamo o dobrim genima, za to pravi primjer može biti holivudski glumac Gene Hackman (93) koji je dokazao da je još uvijek u formi. U nedjelju je na svom ranču u Santa Feu u Novom Meksiku uhvaćen kako obavlja poslove u dvorištu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Zvijezda filma 'Unforgiven' ('Nepomirljivi') u siječnju je proslavio svoj 93. rođendan. Dan prije, dvostruki dobitnik Oscara primijećen je kako naručuje hranu iz lokalnog restorana brze hrane.

EXCLUSIVE: * NO WEB BEFORE 3.30PM EST 8TH MARCH 2023 * PREMIUM EXCLUSIVE RATES - A Very Frail Gene Hackman Makes A Extremely Rare Appearance In Santa Fe, New Mexico

Hackman je pojeo sendvič s piletinom na parkiralištu prije nego je natočio gorivo na obližnjoj benzinskoj crpki.

EXCLUSIVE: * NO WEB BEFORE 3.30PM EST 8TH MARCH 2023 * PREMIUM EXCLUSIVE RATES - Legendary Actor, Gene Hackman 93, Spotted In Santa Fe, New Mexico, Grabbing Some Fast Food

Bilo je to rijetko pojavljivanje povučene i umirovljene zvijezde koja je posljednji put viđena na malim ekranima u komediji 'Dobrodošli u Mooseport' iz 2004. godine.

Osim toga, Gene Hackman pojavljuje se u klasicima kao što su 'Francuska veza', 'Prisluškivanje', 'Superman', 'Momčad iz Indiane' i 'Obitelj čudaka'. Otac troje djece, koji desetljećima živi u Novom Meksiku sa svojom suprugom Betsy Arakawa, dugo je vremena izbjegavao svjetla Hollywooda, a suzdržava se i od davanja intervjua.

Krajem 2021. Hackman je dao svoj prvi intervju za The Post u deset godina, a govorio je o svojoj karijeri punoj uspjeha, ali i promašaja.

Progovorio je o 50. obljetnici 'Francuske veze', hit filmu iz 1972. za koji je osvojio prvog Oscara za najboljeg glumca.

- Film mi je zasigurno pomogao u mojoj karijeri i zahvalan sam na tome - rekao je glumac.

Otkrio je i kako nije ljubitelj gledanja vlastitih filmova te da klasičnu kriminalističku priču nije vidio još od 1971. godine.

- Nisam pogledao film od prve projekcije u mračnoj, malenoj prostoriji u postprodukcijskoj tvrtki prije 50 godina - rekao je za The Post.

Hackman je prije živio u otmjenom Montecitu u Kaliforniji, a sada živi u Santa Feu. Tamo se preselio 80-ih godina. Poznati glumac u slobodno vrijeme se bavi arhitekturom. Pomagao je i u izgradnji nekoliko kuća. 

Otkako se povukao iz Hollywooda, počeo se baviti i pisanjem romana, a najpoznatiji je policijski triler 'Potjera' iz 2013. godine. 

Hackman je također strastveni biciklist, a 2012. godine ga je udario kamion dok je vozio bicikl na Floridi. Helikopterom je prebačen u bolnicu i potpuno se oporavio.

Screenshot

Najčitaniji članci