Obavijesti

Show

Komentari 16

FOTO Kći jedne od najbogatijih Hrvatica imala dvije vjenčanice: Evo kako je izgledala na svadbi

FOTO Kći jedne od najbogatijih Hrvatica imala dvije vjenčanice: Evo kako je izgledala na svadbi
10

Par se vjenčao na raskošnoj ceremoniji u Londonu, okruženi obitelji i svojim slavnim prijateljima, a mjesto održavanja pomno se čuvalo

VIDEO

Petra Ecclestone (33) i Sam Palmer (38) vjenčali su se jučer u krugu obitelji i pred nekim od svojih slavnih prijatelja, a Petra je zasjala u vjenčanici sirena kroja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:27

Samov i Petrin šogor Jay Rutland (41) podijelio je velik dio proslave na Instagramu, uključujući i nastup Razorlighta, poklon FA kup iz 1980. i govor Petrine starije sestre Tamare (38).

Petra je zablistala u vjenčanici u obliku sirene s lepršavim šlepom. Vjenčanica je imala prozirne detalje i cvjetni print, dok je mladenka također nosila usklađeni veo i tijaru. Sudeći po fotografijama imala je dvije vjenčanice, a jedna je bila jednostavnija i samo za ceremoniju.

Tijekom slavlja, Tamara se popela na pozornicu kako bi održala govor prisjetivši se djetinjstva s Petrom i poželjevši Samu dobrodošlicu u obitelj Ecclestone.

- Imati sestru je kao imati najboljeg mogućeg prijatelja. Uvijek su tu za vas i vide stvari na isti način kao i vi. Oni razumiju sve vaše misli bez da im morate objašnjavati i bez obzira što učinili, nikada vas se ne mogu riješiti. Zapravo, iako smo Petra i ja jako različite, uvijek smo bile tu jedna za drugu. Nisam sigurna da Petra to zna, ali bila je vrlo sretna beba - poručila je Tamara.

- Kad sam saznala da ću biti velika sestra novom djetetu, molila sam se da to bude sestra jer ako bude dječak, zaklela sam se da ću ga staviti u perilicu rublja - našalila se.

Tamara je svoj govor zaključila zdravicom Petri i Samu nazvavši ih 'srodnim dušama' te im poželjela puno 'avantura' u godinama koje su pred njima.

Sam je također otkrio da je dobio FA kup iz 1980. kao dar, odnosno trofej koji je osvojio West Ham nakon što su pobijedili Arsenal s jednim golom. 

Udala se Petra Ecclestone: Na raskošnoj ceremoniji brojni poznati, među njima i Fabregas
Udala se Petra Ecclestone: Na raskošnoj ceremoniji brojni poznati, među njima i Fabregas

- Idem spavati s FA kupom iz 1980. pored mog kreveta. Mora ostati zapisan kao najveći vjenčani dar svih vremena - poručio je.

Prema magazinu Daily Mail, prijatelji su taj dan opisali kao 'mali i intimni' te da je to bio namjerni kontrast Petrinom raskošnom vjenčanju s njezinim prvim suprugom Jamesom Stuntom (40) u Italiji u kolovozu 2011.

Također, otkrili su kako, iako njezin otac Bernie Ecclestone (91) nije primijećen kako ulazi na imanje, otpratio je Petru do oltara kako bi ju predao novom suprugu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu