Show

Komentari 25

FOTO Zlato i nevjerojatni kič: Pogledajte ovaj raskošni stan Putinove navodne ljubavnice

FOTO Zlato i nevjerojatni kič: Pogledajte ovaj  raskošni stan Putinove navodne ljubavnice

Mnogi smatraju da je Putin otac Luize, kćeri njegove navodne ljubavnice. Luiza i njezina majka trenutačno pokušavaju iznajmiti luksuzni stan u Sankt Petersburgu, za koji se vjeruje da je donedavno bio njihov dom

Navodna bivša ljubavnica Vladimira Putina, Svetlana Krivonogikh (45), čistačica je koja je postala multimilijunašica i sada posjeduje udio u velikoj ruskoj banci. Ona i njezina kći Luiza Rozova (19), za koju se špekulira da je Putinova kći, pokušavaju iznajmiti luksuzni stan u Sankt Peterburgu za oko 70 tisuća kuna mjesečno.

POGLEDAJTE VIDEO:

Raskošno ukrašeni stan prepun je pozlaćenih detalja, a fotografije interijera po prvi put su 'procurile' u javnost, piše Daily Mail.

Penthouse koji trenutačno pokušavaju iznajmiti došao je u posjed Krivonogikh godinu dana nakon Luizina rođenja, te se vjeruje da je u njemu odrasla.

U istom elitnom bloku žive neki od najstarijih Putinovih prijatelja, a većinu sada sankcionira Zapad. No, Luiza, za razliku od dvije Putinove starije kćeri, nije sankcionirana.

Luiza, koju Putin nikada nije priznao kao kćer, i njezina majka sada žive u drugom ruskom penthouseu, koji je vrijedio čak 15.386.034 kuna prije nego što su sankcije Zapada izazvale drastičan pad ruskog gospodarstva.

Penthouse koji trenutačno pokušavaju iznajmiti došao je u posjed Krivonogikh godinu dana nakon Luizina rođenja, te se vjeruje da je u njemu odrasla.

Najčitaniji članci