Obavijesti

Show

Komentari 6

Fox je pozirala s novim dečkom, a onda je reagirao bivši suprug

Fox je pozirala s novim dečkom, a onda je reagirao bivši suprug
4

Brian je indirektno reagirao na njezinu objavu. Objavio je nekoliko fotografija na kojima su njihova tri zajednička sina, Noah, Bodhy i Journey te njegov najstariji sin iz prvog braka, Kassius

VIDEO

U svibnju je glumac Brian Austin Green (47) potvrdio da su se on i glumica Megan Fox (34) rastali. Smatraju kako je to najbolja odluka, a Brian je nakon razvoda rekao kako će on Megan uvijek voljeti, ali da je sada došlo vrijeme da krenu dalje.

35th Toronto International Film Festival - Megan Fox, Brian Green

Atraktivna Fox više ne skriva romansu s novim dečkom, reperom Colsonom Bakerom (30), poznatijem pod imenom Machine Gun Kelly. Golupčići su sada pozirali zajedno pa je glumica na društvenim mrežama objavila njihovu prvu zajedničku fotografiju.

- Dečko toliko lijep da boli. Moje srce je tvoje - napisala je na Instagramu u opis crno-bijele fotke na kojoj su oboje zamotani u ručnik.

Fox se razvela zbog repera pa pozirala u njegovom naručju?
Fox se razvela zbog repera pa pozirala u njegovom naručju?

A onda je uslijedila 'drama'. Njezin bivši suprug Brian je indirektno reagirao na ovu objavu. Objavio je nekoliko fotografija na kojima su njihova tri zajednička sina, Noah, Bodhi i Journey te njegov najstariji sin iz prvog braka, Kassius.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Achingly beautiful boys...... My heart is yours

Objavu dijeli Brian Austin Green (@brianaustingreen)

- Dečki toliko lijepi da boli. Moje srce je vaše - napisao je glumac aludirajući na Meganinu objavu koju je 'okačila' samo nekoliko sati ranije.

70th Annual Golden Globe Awards - Arrivals - Los Angeles

'Vidim što si napravio ovdje', 'Najbolji odgovor ikad', podržali su ga obožavatelji, no bilo je i onih koji smatraju da je pretjerao pa su mu poručili: 'Čini se da je netko ljut, daj nastavi dalje'.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin