Obavijesti

Show

Komentari 55

Napala Franca: 'Nemaš pravo reći da si protiv zlostavljanja'

Napala Franca: 'Nemaš pravo reći da si protiv zlostavljanja'

Govoreći na skupu uoči Ženskog marša, glumica Scarlett Johansson komentirala je izjavu Jamesa Franka da podržava "Time's Up Movement", organizaciju koja se bavi borbom protiv seksualnog zlostavljanja

VIDEO

Stotine tisuća žena u subotu je izašlo na ulice svjetskih gradova. Povodom druge godišnjice inauguracije Donalda Trumpa za američkog predsjednika, diljem Sjedinjenih država, ali i svijeta, organizirale su Ženski marš. 

Vlasti su procijenile da je više od 100.000 ljudi prisustvovalo njujorškom skupu te da se u Los Angelesu pojavilo oko 300.000 ljudi.

 

Philly #WomensMarch2018 Not pie

Objavu dijeli Rob Kall (@rob_kall)

Žene su lani marševima pokušavale pokazati kako se ne slažu s Trumpovom inauguracijom, a organizatori na ovogodišnje prosvjede gledaju kao na nacionalni politički skup. Demokratski izabrani dužnosnici i liberalno orijentirane zvijezde pozivale su sudionike da svoju frustraciju Trumpom preusmjere na izbore u studenom, kada se demokrati nadaju kako će preuzeti kontrolu nad kongresima, guvernerstvima i državnim zakonima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
 

Philly #WomensMarch2018

Objavu dijeli Rob Kall (@rob_kall)

Govoreći na jednom od skupova Ženskog marša, glumica Scarlett Johansson (33) komentirala je izjavu Jamesa Franka (39) da podržava "Time's Up Movement", organizaciju koja se bavi borbom protiv seksualnog zlostavljanja.

- Kako netko može javno stajati uz organizaciju koja žrtvama seksualnog zlostavljanja pruža podršku, ako taj privatno zlostavlja sve  koji nemaju moć? - pitala je Johansson.

Iako glumca nije oslovila imenom, njeni poznanici potvrdili su kako se radi o Francu.

Francova izjava navela ju je da promisli.

- Iznenada sam ponovno imala 19 godina. Počela sam se sjećati svih muškaraca koji su iskoristili činjenicu da sam mlada žena koja još nije imala alate za reći ne i koja nije mogla razumjeti vrijednost vlastitog samopoštovanja - rekla je glumica. 

Priznala je kako je i sama imala problema sa zlostavljanjem.

 - Imala sam mnogo osobnih i profesionalnih odnosa gdje je moć dinamičnosti bila toliko daleko da sam morala stvoriti pripovijest kako sam cool djevojka koju se moglo natezati, a to je ponekad ugrožavalo ono što mi se čini pravim - ispričala je Johansson.

Okupljenima je poručila kako odbija kompromitirati svoj vlastiti glas i instinkte, koji su u mnoštvu odjeknuli preko njezinih vršnjakinja, uključujući Natalie Portman, Constance Wu i Viola Davis. 

- Nema više osjećaja krivnje zbog ranjavanja osjećaja nekoga tko me povrijedio. Obećala sam si da ću biti odgovorna prema samoj sebi, a da bih to bila, najprije moram svoje instinkte - zaključila je gumica.

Glumice Violet Paley (23) i Sarah Tither-Kaplan (26) optužbe o Jamesu Francu (39) prvo iznijele na svojim društvenim mrežama, a zatim su o tome detaljnije progovorile za Los Angeles Times. 

Violet je otkrila da je imala romantičnu vezu s Franco, no jednom prilikom ju je, kaže, prisilio da mu pruža oralni seks u automobilu. 

Ostale četiri žene koje ga optužuju, redom su pohađale Francove satove glume u njegovom studiju ili u školama glume. 

Sarah Tither-Kaplan rekla je da je James prisilio nju i druge glumice da skinu 'pokrivala' s intimnih područja dok su snimali scene oralnog seksa s njim. 

- Dugo sam radila s Francom u njegovoj školi 'Studio 4', a uloga u novom filmu 'The Long Home' bio mi je velika prilika da se probijem. No odmah nakon što sam dobila ulogu sam na internetu vidjela da je objavljena snimka na kojoj sam u toplesu, a radilo se o sceni koju smo za vježbu radili u studiju. Nitko nije tražio moje dopuštenje da se to objavi - ispričala je Sarah, koja smatra da će joj taj video naštetiti u pokušaju da ostvari karijeru. 

Franco i dalje odlučno odbacuje sve tvrdnje i tvrdi kako nije zlostavljač. 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 55
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju