Obavijesti

Show

Komentari 74

'Franjo Tuđman' je spreman: U goste mu stiže Goran Bregović

'Franjo Tuđman' je spreman: U goste mu stiže Goran Bregović
4

Air Serbia u okviru programa 'Žive legende', već je nekoliko aviona imenovala po poznatim živućim ličnostima, poput tenisača Novaka Đokovića i glumca Mikija Manojlovića

VIDEO

'Goran Bregović' mogao bi uskoro sletjeti na 'Franju Tuđmana'. Ovih dana srpska avio-kompanija Air Serbia jedan Airbus A-319 iz svoje flote, imenovala je po sarajevskom glazbeniku, a na svečanom krštenju bio je i šef nekoć slavnog benda Bijelo dugme.

- Kad sam bio mali često sam sanjao da letim. Danas mi je posao takav da godišnje letim barem 200 puta, ali još volim gledati u nebo i tražiti pogledom avione. Volim sve što ima veze s avionima. Da nisam sanjao da letim, ne bih se jutros probudio sa krilima - rekao je Brega.

- Sviđa mi se čak i kad avion kasni, pa bauljam besposleno po aerodromskim zgradama. I kad mi lijepe stjuardese daju suhe sendviče u ekonomskoj klasi ili kad dobijem vrhunsku uslugu u biznis klasi, u avionu sve volim i sve mi je fino - rekao je Bregović kojem su ovaj put dopustili i da sjedne u kokpit na mjesto pilota.

Air Serbia u okviru programa 'Žive legende', već je nekoliko aviona imenovala po poznatim živućim ličnostima, poput tenisača Novaka Đokovića i glumca Mikija Manojlovića, pa je Brega samo jedan u nizu slavnih koji su dobili 'svoj' avion.

U Srbiji se već zbijaju šale na račun ove odluke, pa kažu da je u tom avionu umjesto crne kutije vjerojatno ugrađena muzička kutija, dok drugi pak vjeruju da će se u avionima, kad budu kasnili, puštati Bregovićev stari hit 'U vrijeme otkazanih letova'.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 74
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin