Obavijesti

Show

Komentari 13

Franka Batelić priznala: Kad popijem, puno bolje plešem

Franka Batelić  priznala: Kad popijem, puno bolje plešem
4

Franka je u srijedu navečer gostovala u 'Glazbenom showu Dalibora Petka' na Narodnom radiju. Došla je na odmor, a u Ameriku se vraća kroz dva tjedna

VIDEO

Bilo mi je super prošetati se gradom i pojesti neku kobasićicu. U Bostonu se Božić ne slavi skromnije nego u Zagrebu - rekla je Franka Batelić  u svom prvom intervjuu nakon dolaska iz Amerike. 

Franka je u srijedu navečer gostovala u 'Glazbenom showu Dalibora Petka' na Narodnom radiju. 

'Kad razmišljam o glazbi, najprije počnem razmišljati na engleskom'

- Naravno da nisam zaboravila pričati hrvatski, jer se sa svojima čujem svaki dan, ali moram priznati da kad pričam o glazbi počnem najprije razmišljati na engleskom - otkrila je Franka kojoj je školovanje na Berkleeju pomoglo odlučiti što želi raditi u životu. 

- Od jutra do navečer si u glazbi, pa preispitaš sebe je li glazba zaista to što želiš raditi ili ti nakon nekog vremena dosadi - izjavila je mlada pjevačica koja se u Boston vraća kroz dva tjedna.

Radi na svom prvom albumu

Do tada će raditi na svom prvom albumu, zajedno s producentom Borisom Đurđevićem, s kojim je ovo ljeto napravila plesni hit 'On fire'. 

- Čula sam da je pjesma osvojila sve top liste u Portugalu. Super mi je bilo vidjeti svoju sliku pored Jessie J - rekla je Franka koja trenutačno radi na svojoj novoj engleskoj pjesmi Supergirls, koju je posvetila svim ženama. No na pitanje bi li se ikad mogla zaljubiti u ženu, rekla je da je to gotovo nemoguće. Zbunilo ju je i pitanje o funkcioniranju veze na daljinu. 'Ne znam', odgovorila je mlada pjevačica priznavši da prije Luke Tomaša nikad nije imala poznatog dečka. 

- Preteško mi je pitanje želim li biti svjetski poznata - priznala je mlada pjevačica kojoj u Americi najviše smeta to što su svi stalno nasmijani i prave se da im je sve super. 

- Kad sam došla u Boston patila sam od nesanice, a bila sam i malo depresivna jer sam imala problema sa cimericom. Ali sada je sve ok - izjavila je mlada pjevačica koja obožava odlaziti u New York, ali joj je ipak Hrvatska draža od Amerike. Franka je rekla da se pokušavala držati podalje od hamburgera, ali i priznala da kad popije puno bolje pleše.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin