Obavijesti

Show

Komentari 9

Franka i Ćorluka poljubili su se pred kamerama, Hana zgrabila Grašu, a Seve i Igor u tajnosti

Franka i Ćorluka poljubili su se pred kamerama, Hana zgrabila Grašu, a Seve i Igor u tajnosti
8

Hrvatska estradna scena pamti vjenčanja brojnih poznatih parova, a povodom toga mi smo vam izdvojili 'prve' poljupce bračnih parova Kovačić, Kojić, Vida, Ćorluka i drugih...

VIDEO

Nedavno smo imali vjenčanje godine, ono Hane Huljić (31) i Petra Graše (45) koje je obilježeno romantičnim trenucima. Bilo je poljupca, zagrljaja, držanja za ruke. No, nije samo njihovo vjenčanje proteklo u romantičnom duhu. Donosimo vam niz vjenčanja koja su obilježila hrvatsku medijsku scenu svojim romantičnim prizorima.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Hana I Grašo VIDEO

Prvo na redu je vjenčanje Hane i Petra koje se održalo 19. 2. 2022., u crkvi Sv. Dominika u Splitu. Prvi poljubac uoči vjenčanja pao je na fotografiranju u vili Harmony na splitskim Bačvicama. Iako su željeli svoj trenutak zadržati isključivo za sebe, viđeni su prilikom izmjenjivanja nježnosti na samom balkonu hotela. Kasnije su se, naravno, poljubili i na vjenčanju. Hana je, čini se, jedva dočekala, poljubiti svog novopečenog supruga.

Ljeto 2021. obilježila su dva vjenčanja, ono Jelene Veljače (40) i Vita Turšića (49) te Mate Rimca (34) i Katarine Lovrić (31). No, krenimo prvo od vjenčanja Jelene i Vite koje se održalo 12. 6. 2021. u Botaničkom vrtu u Zagrebu. Prije vjenčanja, Jelena je podijelila fotografiju s budućim suprugom uz stihove pjesme Arsena Dedića 'Sve te vodilo k meni'. Kasnije se romantika nastavila i na prvom fotografiranju gdje je 'pao' i poljubac. Par nije mogao sakriti svoje emocije.

Samo mjesec dana kasnije, točnije, 24. 7. 2021., vjenčali su se Mate Rimac i Katarina Lovrić. Svoje sudbonosno 'da' izrekli su u Vili dalmaciji u Splitu, a kasnije i u jednoj livanjskoj crkvi. Za razliku od intimne ceremonije u Splitu s 30-ak uzvanika, velika zabava s nekoliko stotina uzvanika održala se u Livnu nasred polja u velikom šatoru. 'Pao' je prvi ples, a potom i snažan zagrljaj. Ovaj romantični prizor mnoge je potaknuo da ga zabilježe na društvenim mrežama.

Dvije godine ranije, točnije, 11. 5. 2019, vjenčali su se Maja Šuput (42) i Nenad Tatarinov (38). Svoje sudbonosno 'da' izrekli su na imanju Meneghetti u istarskim Balama. Nakon zavjeta, pao je i strastveni poljubac. Svi su ostali toliko očarani ovim romantičnim prizorom, da su ga zabilježili i za uspomenu.

Potom, 21. 7. 2018., vjenčali su se Franka Batelić (29) i Vedran Ćorluka (36). Nakon šestogodišnje veze, par se vjenčao u župnoj crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije Sv. Elizabeti u istarskim Balama. Čim su kročili pred crkvu, dočekao ih je gromoglasan pljesak. Trenutak kasnije, 'pao' je i prvi poljubac pred kamerama.

Ljeto 2017. obilježila su dva vjenčanja, ono Domagoja Vide (32) i Ivane Gugić (27) te Matea Kovačića (29) i Izabel Andrijanić (29). No, krenimo prvo od vjenčanja Ivane i Domagoja koje se održalo 16. 6. 2017. Novopečeni bračni par zavjete je izmijenio u crkvi Uznesenja blažene djevice Marije na glavnom umaškom trgu u centru grada. Nakon sudbonosnog 'da', par je ispred crkve dočekao gromoglasan pljesak te konfete. Nešto kasnije, pao je i prvi poljubac.

Dan kasnije, 17. 6. 2017. vjenčao se i par Kovačić nakon sedam godina veze. Crkvu sv. Antuna Padovanskog u kojoj su se upoznali izabrali su za svoje vjenčanje. Nakon svečane ceremonije, mladencima je zapjevao zbor Lilum, u kojem je Izabel pjevala kad je upoznala Matea. Dočekali su mladence uz pjesmu 'Vilo moja', koja je raznježila mladence i goste. Potom je pao i prvi poljubac.

 2015. godinu obilježila su čak tri vjenčanja. Ono, Severine Vučković (49) i Igora Kojića (34), zatim Antonije Mišure (33) i Marka Sandrića (34) te Antonije Blaće (42) i Hrvoja Brlečića (38).

Cigi opleo po Hani i Graši: Ona je izgledala infantilno, kao neka viktorijanska lutka s uvojcima
Cigi opleo po Hani i Graši: Ona je izgledala infantilno, kao neka viktorijanska lutka s uvojcima

No, krenimo redom. Antonija i Hrvoje, zavjete su izmijenili u u crkvi sv. Marka u Zagrebu. Voditeljica je vjenčanje organizirala vrlo brzo, iako se, tada, nije tako činilo. Netom prije vjenčanja, ispred crkve su stigli članovi klape Contra koji su svojim romantičnim pjesmama dočekali mladence. Antonija i Hrvoje nisu mogli suspregnuti emocije ulazeći u crkvu uz taktove Terezine pjesme, 'Moja posljednja i prva ljubavi'. U istom tonu nastavilo se i nakon sudbonosnog 'da', kada je pao i prvi poljubac.

Marko Lukunić/PIXSELL

Skoro dva mjeseca kasnije, točnije, 9. 8. 2015., vjenčali se Antonija Mišura i Marko Sandrić. Sudbonosno 'da', izrekli su u katedrali Sv. Jakova u rodnom im Šibeniku. Par je izgledao vrlo elegantno i emotivno pa su tako privlačili i poglede brojnih sugrađana. Poseban 'touch' dale su bijele golubice koje je par pustio nakon svečane ceremonije, ali i prvi poljubac.

Mjesec dana kasnije, točnije 25. 9. 2015., vjenčali su se Igor i Severina. Svoje sudbonosno 'da' izrekli su tajno u crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije svetoj Elizabeti u istarskim Balama. Bilo je to intimno vjenčanje održano u tajnosti. Otkrila se tek fotografijom na Instagramu, na kojoj ona nosi vjenčanicu, a Igor svečano odijelo.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin