Show

Komentari 14

Franka: 'Vedran je odličan tata. Nisam nikada niti sumnjala da će se dobro snaći u ulozi oca...'

Franka: 'Vedran je odličan tata. Nisam nikada niti sumnjala da će se dobro snaći u ulozi oca...'

Pjevačica je otkrila i koliko ju je majčinstvo promijenilo, a nada se da će Viktorovu privatnost uspjeti sakriti od očiju javnosti. Barem na neko vrijeme...

Baš poput većine glazbenika i Franka Batelić (28) pauzirala je svoju muzičku karijeru tijekom pandemije korona virus. No, u intervjuu za IN magazin otkrila je kako se vratila u studio, a progovorila je i o prvim mjesecima majčinstva. 

- I zbog korone i zbog bebača stvarno me dugo nije bilo u studiju, krenuli smo prije mjesec dana ponovno raditi na pjesmama, imamo dvije fenomenalne pjesme. Totalni zaokret, tako da se moramo odvažiti na taj novi drugi korak. Vidjet ćemo, a jedna od njih je fenomenalna bombastična pjesma, to nam svima treba nakon korone - rekla je Franka i dodala kako je korona pružila i neke lijepe trenutke u kojima je obitelj zajedno uživala. 

- Ja sam oduševljena, Vedrane, odličan si tata! Nisam ni sumnjala da će se on snaći, ali da nije bilo korone tko zna kad bi on vidio svog malog. Tako da je ovo nama donijelo super happy obiteljsku priču - dodala je pjevačica. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Franka je otkrila i koliko ju je majčinstvo promijenilo, a nada se da će Viktorovu privatnost uspjeti sakriti od očiju javnosti. Barem na neko vrijeme. 

- Naravno da majčinstvo promjeni za 360 stupnjeva cijeli tvoj život i svi smo toga svjesni, ali nismo dok se to ne dogodi. Ono što se kod mene promijenilo je da ne mogu ništa planirati, a ja sam veliki planer. Sve ide svojim toko. Kako Viktor kaže, tako ja sviram i sve ok - rekla je Franka za kraj. 

POGLEDAJTE 24 PITANJA S FRANKOM BATELIĆ:

 

Najčitaniji članci