Obavijesti

Show

Komentari 2

Franka zavodi u šljokicama: 'Za Novu imamo plan B, doma smo'

Franka zavodi u šljokicama: 'Za Novu imamo plan B, doma smo'
3

Mnogima su se pomrsili planovi za Novu 2021. godinu, no to ne znači da je ne možemo proslaviti doma s obitelji. Pjevačica Franka Batelić već je uskočila i u odjeću sa šljokicama

Pjevačica Franka Batelić (28) uživa u predblagdanskom raspoloženju. Ove godine vjerojatno neće zabavljati svoje obožavatelje koncertima, ali to je ne sputava da se raduje praznicima. 

POGLEDAJTE VIDEO: Franka u 24 pitanja

Pokretanje videa ...

Već je pripremila i prigodnu odjeću. 'Okinula' je i fotografiju za Instagram na kojoj je pozirala u ljubičastoj majici sa šljokicama. Uz to je iskombinirala crnu suknju i pojačala šminku na očima.

- Pretpostavljam da svi već imate plan B za proslavu Nove 2021.? Doma smo? Ali to ne znači da trebamo odustati od šljokica - napisala je Franka u opis fotografije. 

- Sjajiš ženo, predivna si - poručili su joj pratitelji u komentarima i pohvalili je na račun izgleda. 

Franka vrijeme provodi uz sinčića Viktora kojeg je rodila u siječnju ove godine, a prošli se mjesec pohvalila kako je njezin suprug, nogometaš Vedran Ćorluka (34), iz Rusije stigao u Zagreb. Uživali su u obiteljskoj idili. 

'Osvanule' fotke iz 2007: Šuput i Franka su neprepoznatljive...
'Osvanule' fotke iz 2007: Šuput i Franka su neprepoznatljive...

Inače, par bi se uskoro trebao useliti u elitnu vilu iznad Britanskog trga. U siječnju 2018. saznalo se kako je Ćorluka za novi obiteljski dom izabrao parcelu nekih dvjestotinjak metara od bivšeg premijera Ive Sanadera (67).

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA ‘FIRMA’: