Show

Komentari 7

Frano iz 'Masterchefa' otkrio: 'Imam curu, radim kao profesor, a javljaju mi se i gay muškarci'

Frano iz 'Masterchefa' otkrio: 'Imam curu, radim kao profesor, a javljaju mi se i gay muškarci'

Kekez se gledateljima popularnog showa uvukao pod kožu, a sam je sebe odlučio izbaciti iz natjecanja. Danas radi u školi i voli svoj posao, a otkrio je tko mu se sve javljao nakon emitiranja te ima li curu

Frano Kekez (33) bio je jedan od omiljenih kandidata u kulinarskom showu Masterchef, a sam je sebe odlučio izbaciti iz showa što je šokiralo gledatelje. Frano je sad otkrio gdje radi, što planira te jesu li mu se djevojke javljale nakon emitiranja showa te je li mu neka ukrala srce.

- Jesu, priznajem, javljale su se i bilo je i par zanimljivih. No, ono što me je nasmijalo, javilo mi se i par muškaraca istospolne orijentacije i bilo mi je simpatično hahaha. I oni su, brate, pedantni, odmah poslali fotografije, adrese - ispričao je Frano za Slobodnu Dalmaciju. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Kako kaže, ima djevojku iz Drniša o kojoj nije otkrio detalje:

- Tek sam upao u vezu i ne znam još datum ženidbe! - našalio se Frano.

Kekez trenutno radi u Aržanu u blizini Sinja, gdje predaje matematiku i fiziku kao prvostupnik. Trenutno studira kako bi postao magistar, a u školi želi ostati.

- Vidim se u razredu, gdje ću učiti djecu, biti pedagog. Ovo iskustvo u Aržanu je predivno. Baš mi posao leži i nastojat ću čim prije steći zvanje magistra matematike i fizike. A kako profe imaju i neke benefite, dosta praznika, možda paralelno i bude još nešto.

Nije točno otkrio što ga je nagnalo da odustane od showa:

- MasterChef nema neke stroge kalupe, ali opet ima nešto što mi se nije dopalo. Ja sam htio izraziti baš tu svoju konzervativnost i uvjerenja, bez obzira hoće li se nekome svidjeti ili ne - rekao je-

Frano je rodom iz Hrvaca, a objasnio je i zašto ne može trčati Alku:

- Ne mogu zato što su nam kazali da smo mi Kekezi potekli od Turaka i onda da smo se prekrstili. I sada se jedna stara kuća u Hrvacama zove Kekezova kula - rekao je.

 

Najčitaniji članci