Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
10 komentara

Frizer Mihael: Htio bih plavušu, ali mogu je pofarbati ako nije...

Mihael Derdić živi s roditeljima i bakom, brine o kokošima, podiže vinograd, šiša i frizira prijatelje, bratu pomaže u stolarskoj radionici, vatrogasac je, nogometaš...

10 komentara

Željeli su prijaviti kolegicu u show ‘Ljubav je na selu’, a na kraju je ona mene. Nije mi žao, drago mi je da sudjelujem. Već sam pomislio da ništa od svega toga, da me neće zvati, rekao je Mihael Derdić (37).

Njegovo je jedno od 267 domaćinstava u Sladojevcima, u Virovitičko-Podravskoj županiji, u blizini Slatine. Mihael živi s mamom, tatom i bakom na farmi.

- Prijavio sam se kako bih pronašao srodnu dušu. Ne tražim manekenku, meni treba obična djevojka koja će željeti doći živjeti na selo. Ne želim da bude umišljena i prezahtjevna. Nisam imao dosad puno cura, ali jesam nekoliko ozbiljnih dugogodišnjih veza. Prekinuli smo uvijek kad je trebalo otići korak dalje. Nije bilo prevare ili tako nečega, došlo je jednostavno do zasićenja i razišli bi se - otkrio nam je Derdić. Kaže i da su ga djevojke često znale povrijediti, ali da od ljubavi nije odustao. Karakterno točno zna kakvu želi, a fizički bi bilo dobro da bude plavuša. Iako je frizer, pa mu boju kose ne bi trebao biti problem riješiti.

- Brzo bi ja nju pofarbao, nije mi to teško, ipak sam frizer, ali volio bih da bude prirodna plavuša - rekao je. Otkrio je i malu nezgodu s jednom od cura... Želio je biti romantičan, što ga veseli, ali nije se nadao da će onda cijelo selo za to saznati.

I DALJE SE ČUJE S KANDIDATIMA Maja iz 'Ljubav je na selu': U showu sam glumila većinu toga

- Za Dan žena djevojci sam slao cvijeće, ali je cvjećar zapisao krivu adresu. Cijelo selo je poslije saznalo za tu moju gestu - kazao je.
Dodaje i da mu treba djevojka spremna se prilagođavati i njegovom poslu. A toga ima jako puno. Osim što na farmi brine o kokošima, podiže i vinograd, poslova i obaveza još je pregršt. Bratu pomaže u stolarskoj radioni, šiša i frizira prijatelje, član je uprave županijskog ligaša NK Slavonija iz Sladojevaca, igra za veterane Slatine, vatrogasac je...

- Ma dobro, više kuham na vatrogasnim zabavama nego što gasim požare ili slično. A ovo ostalo sve nekako uspijevam, važno se dobro organizirat pa se za sve pronađe vremena. Opušta me sve to. Volim igrati nogomet, veznog igrača ili napadača - objasnio je mladi farmer.

Foto: Privatan album

Nada se da njegova prijava u show nije bila uzaludna. Zasad mu se čini dobro i sretan je, a nada se da će se tako nastaviti te da će se prijaviti i cura koja će mu se sviđati.

- Ako ništa drugo, sad sam još popularniji. Poznajem puno ljudi, ali primjećujem da me sad ljudi prepoznaju i na ulici. Vide moje slike po novinama i na televiziji. Drago je svima zbog moje prijave, nadaju se da ću uspjeti - rekao je Mihael.

Foto: Privatan album

Naši partneri pišu
Message